Asus laptop GL702VS-GC198T review

Asus laptop GL702VS-GC198T review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus laptop GL702VS-GC198T

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Asus ROG GL702VS-GC198T
De ROG Strix GL702 is uitgerust met de nieuwste 7e generatie Intel® Core™ i7-processor en NVIDIA® GeForce® GTX 1060 graphics in een compact en lichtgewicht ontwerp, volledig toegerust met een prachtig 120Hz G-SYNC™ paneel. De ROG Strix GL702 laat gebruikers genieten van high-end gaming, waar dan ook.
Onovertroffen prestaties
Ervaar onovertroffen prestaties dankzij de ROG Strix GL702's 7e generatie Intel® Core™ i7 quad-core processor, gecombineerd met afzonderlijke NVIDIA® GeForce® GTX 1060 graphics met volledige Microsoft® DirectX® 12 ondersteuning. De nieuwste hardware levert efficiënte, krachtige prestaties voor zware gaming of productieve multitasking zoals live streaming en videobewerking.
Verbluffend 120Hz breedbeeldpaneel met NVIDIA G-Sync™
De ROG Strix GL702 is uitgerust met een supersnel 120Hz breedbeeldpaneel met ondersteuning van NVIDIA G-SYNC™-technologie voor snelle spellen. De ROG GL702 beschikt over NVIDIAG SYNC™ schermtechnologie die de vernieuwingsfrequentie van het beeldscherm synchroniseert met de videokaart, voor uiterst vloeiende beelden. G-SYNC™ helpt lag te voorkomen, minimaliseert haperingen in de frame rate en rekent af met tearing-effecten in beelden. Het levert de meest vloeiende en snelste gaming graphics op – allemaal zonder de systeemprestaties te beïnvloeden!
Meeslepende Virtual Reality
De VR Ready NVIDIA® GeForce® GTX 1060 GPU verhoogt de snelheid en energie-efficiëntie, voor briljante prestaties in Virtual Reality. Geniet van meeslepende virtuele realiteit: vloeiend, met lage latentie en zonder haperingen.
Gaming voor onderweg
Met een profiel van slechts 24,7mm en een gewicht van een luttele 2,7kg biedt de ROG Strix GL702 een uiterst draagbaar ontwerp dat gemakkelijk past in een messengertas of rugzak. Of je nu moet wachten op een vlucht, aan het relaxen bent in een café of op een LAN-toernooi bent, je kunt vrijwel overal spelen!
Meer scherm, minder bezel
Het scherm van de ROG Strix GL702 is voorzien van een afgeslankte bezel die slechts 17mm meet aan de bovenkant en 13mm aan de zijkanten, voor een meer plezierige en discrete kijkervaring.
De compacte hyper-cool, triple-copper thermische module gebruikt heat pipes en drie ventilatoren om de prestaties van CPU en GPU onafhankelijk van elkaar te verhogen. De extra impuls-ventilator van de ROG Strix GL702 fungeert als een derde koelingsbron en helpt de GPU op volle snelheid te draaien zonder throttling, zelfs onder uitgebreide belasting. Dit ontwerp maximaliseert de thermische efficiency en geeft de ROG Strix GL702 de stabiliteit die nodig is voor intense gamingmarathons.
Half zo groot, net zo koel
De ROG Strix GL702 is ontworpen om alle thermische prestaties te bieden die nodig zijn, in een veel slankere behuizing dan conventionele gaming-laptops. In feite is de extra stimulans-ventilator net zo dun als een traditionele USB-connector.
Anti-ghosting toetsenbord met 30-toetsen rollover
Anti-ghosting toetsen zorgen ervoor dat opdrachten onmiddellijk en correct worden geïnterpreteerd – zelfs als maximaal 30 toetsen tegelijk worden ingedrukt.
Een toetsenbord ontworpen voor gaming
Ons tactiele gaming-toetsenbord bevat ook de ASUS-exclusieve Overstroke-technologie, een stijlvolle rode verlichting, speciaal ontworpen WASD-toetsen en een 1,6mm diepe indrukafstand. Ons technische team heeft onze toetsenborden zorgvuldig getest op ultieme duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat resulteert in een verwachte levensduur van 10 miljoen toetsaanslagen. De ROG Strix GL702 bewapent gamers met een toetsenbord om op te vertrouwen.

Laatst bekende prijs: € 1849.00

Bekijk alle Asus laptop GL702VS-GC198T reviews

About the Author