Asus laptop Rog Zephyrus GX501VI-GZ021T review

Asus laptop Rog Zephyrus GX501VI-GZ021T review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus laptop Rog Zephyrus GX501VI-GZ021T

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De definitie van ultra-slanke gaming
's Werelds slankste gaming-laptop met NVIDIA® GeForce® GTX 1080. De ROG Zephyrus is een revolutionaire gaming-laptop, ontstaan vanuit ROG's voortdurende toewijding aan innovatie. Ondanks het feit dat hij dunner is dan alle vorige ROG-laptops, bevat hij de hardware om de strijd aan te gaan met high-end gaming-desktops: NVIDIA® GeForce® GTX 1080 graphics met Max-Q ontwerp, een 7e generatie Intel® Core™ processor, een optioneel 120Hz breedbeeldscherm en Windows 10 Pro. ROG slankte de behuizing af tot slechts 16,9-17,9mm, met behoud van krachtige koeling en onovertroffen akoestische efficiëntie dankzij een slim nieuw luchtstroomontwerp: het Active Aerodynamic System. De slanke behuizing bevat ook een RGB-toetsenbord dat vertrouwd aan zal voelen bij gamers die meestal op desktop-pc's spelen.
Slank en licht
De ROG Zephyrus tilt dunne, lichte gaming-laptops naar een geheel nieuw niveau. Hij heeft een slank profiel van slechts 16,9-17,9mm dun en weegt slechts 2,2 kg, maar is wel voorzien van de nieuwste NVIDIA GeForce GTX 1080 graphics met Max-Q ontwerp — een innovatieve benadering voor het ontwerpen van 's werelds dunste, snelste en stilste gaming-laptops. Een innovatieve scharnier en ventilatormodule helpen de hoogwaardige GPU koel te houden, resulterend in een gaming-laptop die draagbaar genoeg is om overal mee naar toe te nemen, en tegelijk krachtig genoeg om te concurreren met krachtige gaming-desktops.
Speel het koel
De ROG Zephyrus is bewapend met een exclusief Active Aerodynamic System (AAS) dat alle regels breekt. AAS combineert een slim ontwerp met innovatieve technologieën om gamers te geven wat ze willen: een uiterst slanke laptop die koeler en stiller werkt, zonder concessies aan de prestaties. Wanneer de laptop wordt geopend, buigt een gedeelte van de onderkant om 20% meer open ruimte te creëren voor luchtcirculatie. Samen met onze unieke AeroAccelerator-technologie verbetert deze opening de luchtstroom met 32% en vermindert het de temperatuur met 20% in vergelijking met conventionele koeling. Blijf uren achter elkaar doorspelen met onberispelijke stabiliteit, zonder throttling. De ROG Zephyrus biedt het hoogste prestatieniveau in de kleinste behuizing.
Diep ademhalen
Het ROG-exclusieve Active Aerodynamic System (AAS) bevat een aantal verbeteringen om de koeling effectiever te maken. Het verbetert de interne luchtstroom en stelt de ventilator in staat om langzamer en stiller te draaien met behoud van lage temperaturen. We hebben ook de vorm van de inlaat aangepast om de geluidsniveaus verder te verminderen en het akoestische profiel minder te laten opvallen. De Zephyrus draait koel genoeg om throttling te voorkomen en is stil genoeg om te kunnen genieten van games.
Maak het toestenbord uniek met Aura RGB-verlichting
Aura RGB-verlichting laat gebruikers kleuren en dynamische effecten aanpassen voor het hele toetsenbord. Anti-ghosting technologie zorgt ervoor dat opdrachten onmiddellijk en correct worden geïnterpreteerd – zelfs als tot wel 30 toetsen tegelijk worden ingedrukt. De ergonomisch ontworpen toetsen hebben een indrukafstand van 1,4mm, voor meer comfort en nauwkeurigheid bij het gamen en typen.
Onberispelijke gaming-beelden
Het 120Hz scherm van de ROG Zephyrus laat gebruikers genieten van uitzonderlijk vloeiende gaming op een echte 120 frames per seconde. Alles voelt vloeiend aan, vooral in snelle games. Met brede kijkhoeken en 100% sRGB-gamma dekking produceert het paneel ook uitmuntende kleuren, ongeacht de zitpositie.
G-SYNC
NVIDIA G-SYNC technologie minimaliseert waargenomen haperingen, vermindert inputvertraging en rekent af met visuele tearing, alles zonder de systeemprestaties te beïnvloeden.

Laatst bekende prijs: € 3199.00

Bekijk alle Asus laptop Rog Zephyrus GX501VI-GZ021T reviews

About the Author