Asus laptop S430UA-EB062T review

Asus laptop S430UA-EB062T review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus laptop S430UA-EB062T

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De VivoBook S430UA-EB062T
Als er ooit een laptop was die vertegenwoordigt wie je bent, is het de jeugdige en levendige ASUS VivoBook Series. De nieuwe VivoBook S14 voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan uw mobiele levensstijl, met een gedurfd nieuw lichtgewicht ontwerp met de innovatieve driezijdige NanoEdge display en ErgoLift-scharnier. Net als elke andere VivoBook biedt de S430UA-EB062T een combinatie van prestaties, stijl en comfort om te helpen de klus te klaren, waar je ook bent.
Geef jezelf een lift
Open de VivoBook S14 voor een wereld van productiviteit en mogelijkheden. Het nauwkeurig ontworpen ErgoLift-scharnier heeft een zijdezachte dubbele actie die het scherm onder elke hoek stevig vasthoudt en het toetsenbord licht kantelt met 3,5° om je telkens een perfecte typepositie te geven. Het ErgoLift-scharnier verbetert ook de koeling voor een stabiele computerervaring.
Verlicht de belasting
De VivoBook S430UA-EB062T is ultradraagbaar en belast je niet. Ultradun en licht, steek de ViVoBook gewoon in jouw boodschappentas of rugzak en je bent er helemaal klaar voor!
Meer zien, meer doen
Het nieuwe NanoEdge-display van de S430UA-EB062T blijft de grenzen van het mogelijke verleggen – het nieuwe driezijdige NanoEdge-display heeft nu een nog smallere rand langs de bovenkant en zijkanten van het display. Dit resulteert in een scherm/lichaam-verhouding van 84%, waardoor een ongeëvenaarde onderdompeling in een veel compacter pakket ontstaat. En wanneer je brede kijkhoeken en uitzonderlijke kleurweergave in de mix gooit, wordt elke visuele taak gemakkelijker gemaakt. Entertainment is gewoonweg fantastischer met de S430UA-EB062T!
Wees vrij
Stap uit jouw werkplek en in de toekomst – of het nu thuis is, een schilderachtig café in de binnenstad of op de luchthaven – jouw kantoor is waar je maar wilt zijn. De VivoBook S430UA-EB062T beschikt over de nieuwste draadloze netwerkfuncties en ASUS Wi-Fi Master-technologie voor snellere en betrouwbaardere verbindingen op grotere afstanden dan ooit tevoren. Zelfs wanneer je USB 3.0-apparaten gebruikt – die een bron van draadloze interferentie kunnen zijn – kun je nog steeds probleemloos streamen, zelfs wanneer de S430UA-EB062T 225 meter of meer van de router verwijderd is, dat is 65 meter verder dan het bereik van standaard laptops!
Zet een inspirerende toon
ASUS SonicMaster is een combinatie van hardware, software en audio tuning ontworpen met als doel jou de allerbeste audio-ervaring te bieden. Een codec van professionele kwaliteit zorgt voor nauwkeurige audio-encodering en decodering; terwijl versterkers, grote luidsprekers en resonantiekamers die perfect geschikt zijn voor de VivoBook S430UA-EB062T zorgen voor een krachtige geluidsweergave en diepere bas. Extra signaalverwerking en tuning helpen bij het verfijnen van minutieuze details, het filteren van ruis en het verbeteren van de helderheid van het geluid, zodat je echt meeslepend geluid krijgt.
Uw potentieel maximaliseren
De VivoBook S430UA-EB062T heeft een breed scala aan functies die zijn ontworpen om jou de hele dag door productief te houden. Het beschikt over een volledig verlicht toetsenbord met achtergrondverlichting voor een comfortabele type-ervaring en een vingerafdruksensor die is geïntegreerd in het touchpad voor snel en veilig inloggen. Een USB Type-C-poort zorgt voor supersnelle gegevensoverdrachtsnelheden, terwijl een snelle oplaadfunctie helpt om een lage batterij op te laden tot 60% in slechts 49 minuten.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Asus laptop S430UA-EB062T reviews

About the Author