Asus laptop S530UA-BQ171T review

Asus laptop S530UA-BQ171T review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus laptop S530UA-BQ171T

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Open de VivoBook S15 voor een wereld van productiviteit en mogelijkheden. De met precisie ontworpen ErgoLift-scharnier waarbij het scherm de laptop iets oplift. De laptop is hierbij zo ontworpen dat het scherm onder elke hoek stevig de laptopt vasthoudt en het toetsenbord licht kantelt met 3,5° om u telkens een perfecte typepositie te geven. Het ErgoLift-scharnier verbetert ook de koeling voor een stabiele computerervaring.
Alles mogelijk maken
Uw toekomst is wat u ervan maakt, en VivoBook S530UA-BQ171T heeft de tools om u te helpen bij elke stap van de weg. Met de allernieuwste 8e generatie Intel Core i5 processor van de 8e generatie bent u klaar voor wat u te wachten staat.
Meer zien, meer doen
De nieuwe NanoEdge display op de VivoBook S530UA-BQ171T blijft de grenzen van het mogelijke verleggen – de nieuwe driezijdige NanoEdge display heeft nu een nog smallere rand langs de bovenkant en zijkanten van het display. Bovendien heeft de S530UA-BQ171T en mat scherm wat enorm helpt om weerspiegelingen te voorkomen. Entertainment is gewoonweg fantastisch met de S530UA-BQ171T!
Uw potentieel maximaliseren
De VivoBook S530UA-BQ171T heeft een breed scala aan functies die zijn ontworpen om u de hele dag door productief te houden. Het beschikt over een full-size toetsenbord met achtergrondverlichting voor een comfortabele type-ervaring, en een vingerafdruksensor die is geïntegreerd in het touchpad voor snel en veilig inloggen. Een USB-C poort zorgt voor supersnelle gegevensoverdrachtsnelheden, terwijl een snellaadfunctie helpt om een lage batterij op te laden tot 60% in slechts 49 minuten.

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle Asus laptop S530UA-BQ171T reviews

About the Author