Asus laptop VivoBook F705NA-BX043T review

Asus laptop VivoBook F705NA-BX043T review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus laptop VivoBook F705NA-BX043T

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Asus laptop VivoBook F705NA
Geweldige prestaties
Asus VivoBook F705NA is de perfecte combinatie van schoonheid en prestaties. Beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Vivobook 17 is een Windows 10 laptop die aangedreven wordt door de Intel Celeron N3350 processor, 4 GB RAM werkgeheugen en een Intel HD Graphics 500 videokaart. Hij beschikt ook over dual-band 802.11ac Wi-Fi voor supersnelle internetverbinding.
Indrukwekkende grafische weergave
VivoBook 17 heeft een Full HD display met 100% sRGB kleuren scala voor indrukwekkende en meeslepende beelden en kleuren. Met zijn 17,3 inch scherm voelt het alsof je een draagbare bioscoop hebt.
Geniet van alle kleuren van de wereld met Asus Splendid technologie
Asus Splendid visuele optimalisatie technologie geeft je de beste beelden onafhankelijk waar je naar kijkt. De 4 display modes kunnen geopend worden met één simpele klik. Normal mode is ideaal voor de dagelijkse taken; Vivid mode optimaliseert het contrast voor adembenemende foto en video weergave; Eye Care mode reduceert de hoeveelheid blauw-licht om belasting van de ogen te verminderen; en Manual mode zorgt dat je zelf de gewenste kleuren kunt instellen
Pixel-perfecte video
De Asus Tru2Life Video technologie zorgt ervoor dat video’s er geweldig uit zien. Door zijn intelligente algoritmes, optimaliseert hij scherpte en contrast van elke pixel in ieder frame met 150% om ongelooflijk levensechte afbeeldingen te produceren – elke keer weer!
Complete connectiviteit, inclusief USB-C
Een USB 3.1 poort met een omkeerbare USB Type-C connector zorgt ervoor dat je je apparaten eenvoudig met de laptop kan verbinden. USB 3.1 levert datasnelheden tot maar liefst 5GB per seconde – dat is tot wel 10x sneller dan een USB 2.0 verbinding. Zo zet je foto’s, muziek en grote video bestanden in een fractie van de tijd over, Het verplaatsen van een video van 2GB via USB 3.1 duurt bijvoorbeeld minder dan 2 seconde.
Top audio, getuned door experts
Asus SonicMaster is een combinatie van hardware, software en audio tuning ontworpen met als doel jou de beste audio ervaringen te geven. Een professionele codec zorgt voor zeer precieze codering en decodering, terwijl versterkers, grote speakers en resonantiekamers zorgen voor krachtige audio en een diepere bass. Verdere verwerking en tuning van het signaal helpen zelfs de kleinste details te verfijnen, ruis te filteren en de helderheid van het geluid te verhogen – waardoor je een waar meeslepend geluid te horen krijgt.
Blijft koel — Zelfs na urenlang gebruik
De koeling van een laptop is belangrijk omdat het je computer ervaring direct beïnvloed. Asus IceCool technologie gebruikt een slimme ventilator controle, dunne heat pipes en een doordacht design om een efficiënt koelingssysteem te creëren dat de gemiddelde gevoelstemperatuur voor de hand onder de 36 graden houdt – lager dan de lichaamstemperatuur – zo krijg je dus sterke koeling prestaties en een comfortabele gebruikerservaring.
Veilige, snel-ladende batterij voor langdurig gebruik
Asus VivoBook laptops gebruiken Asus SuperBattery technologie die een 3x langere levensduur biedt dan standaard lithium-ion cylinder batterijen. De hoge kwaliteit batterij is ook nog eens ondersteund door de nieuwe Asus Battery Health Charging technologie, wat de levensduur van de batterij verlengt en het uitzetten van de batterij tegengaat om de langere levensduur te kunnen garanderen. Beschikt ook over snel-laad technologie dat ervoor zorgt da de batterij tot 60% opgeladen kan worden in slechts 49 minuten.
Gemak, overal toegang tot je PC
ZenAnywhere is een online service die ervoor zorgt dat je veilig van afstand toegang hebt tot je persoonlijke gegevens en webcam op je Asus PC. Het biedt zelfs de mogelijkheid je PC van afstand in slaapstand te zetten of juist te laten ontwaken. Ook uitzetten kan zonder dat je bij de PC in de buurt bent. ZenAnywhere is eenvoudig te gebruiken: Schrijf je simpelwe

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Asus laptop VivoBook F705NA-BX043T reviews

About the Author