Asus laptop ZenBook UX430-GV436T review

Asus laptop ZenBook UX430-GV436T review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus laptop ZenBook UX430-GV436T

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zie grenzeloze schoonheid
De ZenBook was altijd al een bijzondere ultra-draagbare laptop, maar de elegante en verfijnde ZenBook UX430 is van een totaal nieuwe soort: we hebben een reisvriendelijke 13” ZenBook gecreëerd met een werkvriendelijk 14” scherm! Voor de eerste keer ooit hoeft jij geen moeilijke keuze te maken tussen draagbaarheid en schermgrootte – de ongelooflijke ZenBook UX430 realiseert het onmogelijke door beide te leveren! Het slanke en lichtgewicht ontwerp, de iconische ZenBook styling en de high-performance componenten maken de ZenBook UX430 een krachtpatser om overal mee naar toe te nemen, waar jij ook gaat. Neem meer mee, op minder ruimte!
Lastenverlichting
De ZenBook UX430 is ontworpen om overal te gaan waar jouw drukke levensstijl jij brengt – of het nu een hectische rondje vergaderingen, een volgepropte internationale agenda of een welverdiende vakantie is. De slanke en compacte 13” behuizing is een koffervriendelijke 15,9 mm dik en zijn geavanceerde lichtgewicht constructie houdt het gewicht beperkt tot slechts 1,25 kg – dus het is nooit een last wanneer jij onderweg bent.
Zie meer, doe meer!
Als het aankomt op zaken gedaan krijgen, is iedereen het erover eens dat een groter scherm een beter scherm is, omdat het multitasking gemakkelijker en entertainment meer meeslepend maakt. Daarom hebben we alle regels gebroken om de ZenBook UX430 het grootst mogelijke scherm te geven. Door de bezel te verkleinen tot een uiterst smalle 7,18 mm kunnen we een prachtig 14” Full HD-scherm in een slanke 13” behuizing passen. Om het kijkcomfort te maximaliseren, heeft het scherm ook een matte anti-reflectie coating die hinderlijke reflecties vermindert. Het resultaat is een laptop met een indrukwekkende 80% scherm/behuizing ratio* die de grootte minimaliseert terwijl het de productiviteit helpt te maximaliseren — zodat jij meer kunt zien en doen, terwijl jij minder mee hoeft te dragen!* Berekend op basis van het zichtbare behuizingsgedeelte.
Kijkperfectie
De ZenBook-serie staat bekend om de uitstekende weergavekwaliteit en de ZenBook UX430 is daarop geen uitzondering. Het 14” anti-reflectie scherm heeft een ultrabreed 100% sRGB-kleurengamma, zodat het meer nauwkeurige en meer levendige kleuren kan weergeven dan een standaard scherm. Ook gebruikt het breedbeeldtechnologie om ervoor te zorgen dat contrast en kleurweergave niet worden aangetast bij kijkhoeken tot 178° graden, wat hem perfect maakt voor samenwerking en het delen van het scherm.
Tijdloze elegantie — met een moderne draai
Elegantie, verfijning en stijl zijn kenmerkend voor de ZenBook-serie. De prachtige ZenBook UX430 zet die traditie voort met een combinatie van precisie vakmanschap en hoogwaardige materialen, om jij een laptop te geven die zich van de menigte onderscheidt. De ZenBook UX430 is verkrijgbaar in vier prachtige kleuren, passend bij jouw stijl — Royal Blue (Koningsblauw), Rose Gold (Rosé goud), Quartz Gray (Kwartsgrijs) en Shimmer gold (Glanzend goud) — en de aluminiumlegering klep is voorzien van de iconische gesponnen metalen ASUS-afwerking. Het Zen-geïnspireerde, concentrische cirkelontwerp wordt versterkt door een prachtige kristalachtige coating die gemaakt is met behulp van een geavanceerde techniek die bekend staat als nano-opdruk lithografie. Deze exclusieve hightech glanzende coating voegt een extra vleugje luxe toe aan de ZenBook UX430.
Meer prestaties, minder wachten
De ZenBook UX430 is een 13” laptop, gemaakt voor compromisloze prestaties waarmee rivalen met glans worden verslagen. Het hart wordt gevormd door de nieuwste 7e generatie Intel® Core™ i7-processor en tot 16GB high-speed DDR4 RAM. Ook is hij uitgerust met 512GB SSD-opslag voor supersnel laden van toepassingen en bijna instant opstarttijden. Of jij nu grote documenten creëert, foto's of video's bewerkt, of gewoon even relaxt met een game, de ZenBook UX430 laat jij nooit wachten.

Laatst bekende prijs: € 1049.00

Bekijk alle Asus laptop ZenBook UX430-GV436T reviews

About the Author