Asus VivoBook S14 S410UA-EB265T review

Asus VivoBook S14 S410UA-EB265T review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus VivoBook S14 S410UA-EB265T

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Asus VivoBook S14 S410UA-EB265T
De Asus VivoBook S14 biedt grenzeloze productiviteit voor mensen onderweg. Het compacte en lichtgewicht ontwerp heeft een profiel van 18,8mm en een totaal gewicht van slechts 1,3 kg. De VivoBook S14 levert compromisloze prestaties, wordt aangedreven door de nieuwste Intel Core i3-processor en biedt een 14 inch NanoEdge-scherm in een framegrootte die typisch is voor kleinere, 13 inch laptops.
Voor werk of entertainment, overal
Het compacte en lichtgewicht ontwerp van de Asus VivoBook S14 houdt gebruikers productief en vermaakt — overal. Het is perfect voor werken op afstand vanuit een café of voor films kijken tijdens een vlucht. Met zijn dunne profiel van en lichte gewicht is de VivoBook S14 één van de meest draagbare 14 inch laptops op de markt. En met zijn stijlvolle ontwerp, afgewerkt in Star Grey, is het ook een van de meest in het oog springende.
NanoEdge-scherm
Een 14 inch Full HD-scherm in een frameformaat passen dat typisch is voor een 13 inch laptop is niet eenvoudig – maar de ultradunne bezel van het NanoEdge-scherm maakt het mogelijk. Dankzij het NanoEdge-ontwerp beschikt de Asus VivoBook S14 over een ongelooflijke scherm/behuizing ratio van 77%, voor meeslepender kijken. Het Full HD-scherm beschikt over een anti-reflectie coating en 178° groothoektechnologie om ervoor te zorgen dat kleuren en contrast levendig en krachtig blijven, zelfs indien bekeken vanuit scherpe hoeken. Perfect om samen met vrienden en collega'S14 media of documenten te bekijken.
Gemaakt voor productiviteit
De Asus VivoBook S14 mag dan klein zijn, maar hij is ook krachtig. Hij wordt aangedreven door de nieuwste Intel Core i3-processor met 8GB intern geheugen en 256GB opslagcapaciteit. Dankzij ultrasnelle dual-band 802.11ac wifi kun je profiteren van snelheden tot 867Mbps – dat is tot 6x zo snel als 802.11n! Het is alles wat je nodig hebt voor veelzijdigheid en prestaties.
Uitgebreide connectiviteit
Wanneer je onderweg werkt, is connectiviteit alles. De Asus VivoBook S14 heeft een USB 3.1 met omkeerbare USB-C poort voor juiste aansluitingen en supersnelle gegevensoverdrachten die tot 10x sneller zijn dan standaard USB 2.0. Extra USB 3.1- en USB 2.0-poorten, samen met een HDMI-poort en SD-kaart slot, bieden probleemloze compatibiliteit met een breed scala aan randapparatuur, schermen en projectors.
Ergonomische verlicht toetsenbord, plus touchpad
De Asus VivoBook S14 is voorzien van een toetsenbord met 1,4mm indrukafstand, om een geruststellend solide gevoel te bieden voor een comfortabele typervaring. Achtergrondverlichting helpt je productief te blijven in elke omgeving, dag en nacht. De VivoBook S14 beschikt ook over een touchpad dat is ontworpen voor maximaal comfort en nauwkeurigheid. Het touchpad ondersteunt Windows Precision Touchpad (PTP) standaarden, dus het levert vloeiende tracking, schrijven en gebaarherkenning met meerdere vingers. Geïntegreerde palmafwijzingstechnologie maakt onderscheid tussen vingertoppen en handpalmcontact om onbedoelde cursorbewegingen tegen te gaan, wat de nauwkeurigheid helpt te verbeteren. De geïntegreerde vingerafdruksensor in combinatie met Windows Hello laat je met slechts één enkele aanraking inloggen.
Eigen technologie voor heldere, weidse audio
Asus SonicMaster is een combinatie van hardware en software, ontworpen om de allerbeste audio-ervaringen te bieden. Een unieke codec zorgt voor precieze audiocodering en decodering, terwijl perfect voor jouw specifieke apparaat geschikte versterkers, grote luidsprekers en resonantiekamers voor krachtige audioweergave en diepere bassen zorgen. Aanvullende signaalverwerking en tuning helpen de kleinste details te verfijnen, ruis weg te filteren en de helderheid van het geluid te verbeteren – voor ongelooflijk, echt meeslepend geluid.
Een veilige, snel opladende en langer meegaande accu
Dankzij de Asus SuperBattery-technologie biedt de in de Asus VivoBook S14 gebruikte accu een le

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Asus VivoBook S14 S410UA-EB265T reviews

About the Author