HP 2-in-1 laptop ENVY 15-CP0100ND review

HP 2-in-1 laptop ENVY 15-CP0100ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP 2-in-1 laptop ENVY 15-CP0100ND

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Inspiratie kun je altijd en overal krijgen en met de ENVY x360 kun je je ideeën naar een hoger niveau tillen. Bereid je voor op creaties op natuurlijke wijze vanuit elke hoek met een touchscreen en een full-size toetsenbord, terwijl je profiteert van optimale beveiliging en geniet van een ongelooflijke audio- en video-ervaring. Geen creatieve beperkingen meer, maar een ongeëvenaard creatief proces.
Presteren op een hoger niveau
Kies voor indrukwekkende notebookprestaties met AMD Ryzen, Radeon Vega graphics en een batterijlevensduur tot 10,5 uur voor werk en vrije tijd.
Zeer intuïtief creëren
Creëer op natuurlijke wijze met gelijktijdige ondersteuning voor pen en touch, Windows Ink en een full-size toetsenbord van rand tot rand met numpad. Meld je eenvoudig aan met de FHD IR-camera.
Topentertainment
Laat je meeslepen door entertainment op een hoger niveau op een ultraheldere FHD met een micro-edge display. Dual HP speakers, die speciaal afgestemd zijn door de experts van Bang & Olufsen prikkelen de zintuigen met perfecte pc-audio. Verhoog je luisterplezier met slimme versterkingstechnologie die voor een luid en helder, dynamisch geluid zorgt.
Micro-edge display met toetsenbord van rand tot rand
Dit prachtig efficiënte ontwerp koppelt een ultradunne rand met een toetsenbord van rand tot rand voor een maximaal display- en toetsenbordgebied.
Ondersteunt twee 4K-schermen
Compleet met alle poorten die nodig zijn voor een unieke configuratie met tweemaal 4K, zodat je gemakkelijk twee externe 4K-schermen kunt aansluiten voor een uitzonderlijke entertainmentervaring of productiviteit.
Backlit-toetsenbord met geïntegreerde numerieke toetsen
Ook in matig verlichte ruimtes en tijdens nachtvluchten kunt u blijven werken. Op het verlichte toetsenbord met geïntegreerde numerieke toetsen typ je prettig in meer omgevingen.
HP Fast Charge
Als de batterij van je laptop bijna leeg is, wil je niet uren wachten tot die weer opgeladen is. Zet het apparaat uit en laad het in ongeveer 45 minuten op van 0 tot 50 procent.
USB-C
Haal meer uit je apparaat, breng gegevens tot 5 Gb/s over of sluit een extern display aan met één USB-C-poort. Hij is omkeerbaar, dus je kunt de connector niet verkeerd plaatsen.
Elegant design
Je neemt deze dunne, lichte pc heel gemakkelijk mee, binnenshuis en daarbuiten. Als je je pc overal mee naar toe neemt is het makkelijker dan ooit om productief te blijven en van entertainment te genieten. Ervaar het vakmanschap dankzij een volledig metalen, hoekig ontwerp, gepolijste accenten en hoogwaardige en duurzame materialen.
360 graden draaibaar scharnier
Innovatief ontworpen: 360 graden draaibaar om het apparaat in vier standen te gebruiken. Gebruik hem als laptop voor je werk, in standaardpositie of tentstand om te kijken en te gamen of als tablet voor on-the-go.
Elegant vakmanschap
Een verfijnd ontwerp van convertibles verandert de manier waarop je tegen technologie aankijkt, met een gebeiteld uiterlijk aan de achterkant en een hoekig profiel aan de zijkanten.

Laatst bekende prijs: € 900.00

Bekijk alle HP 2-in-1 laptop ENVY 15-CP0100ND reviews

About the Author