HP 2-in-1 laptop ENVY x360 15-CN0850ND review

HP 2-in-1 laptop ENVY x360 15-CN0850ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP 2-in-1 laptop ENVY x360 15-CN0850ND

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Dapper. Creatief. Krachtig
Inspiratie kun je altijd en overal krijgen en met de ENVY x360 kun je je ideeën naar een hoger niveau tillen. Bereid je voor op creaties op natuurlijke wijze vanuit elke hoek met een touchscreen en een full-size toetsenbord, terwijl je profiteert van optimale beveiliging en geniet van een ongelooflijke audio- en video-ervaring. Geen creatieve beperkingen meer, maar een ongeëvenaard creatief proces.
Presteren op een hoger niveau
Zet inspiratie snel om in een creatief resultaat met de nieuwste Intel Core-processor en NVIDIA GeForce MX 150 graphics op bepaalde modellen. Werk de hele dag door met een batterij die tot 12,45 uur meegaat.
Zeer intuïtief creëren
Creëer op natuurlijke wijze met gelijktijdige ondersteuning voor pen en touch, Windows Ink en een full-size toetsenbord van rand tot rand met numpad. Ervaar meer vrijheid door in te loggen met een geïntegreerde vingerafdruklezer.
Topentertainment
Laat je meeslepen door entertainment op een hoger niveau op een ultraheldere FHD of 4K UHD4 op bepaalde modellen met een micro-edge display. Dual HP speakers, die speciaal afgestemd zijn door de experts van Bang & Olufsen prikkelen de zintuigen met perfecte pc-audio.

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle HP 2-in-1 laptop ENVY x360 15-CN0850ND reviews

About the Author