HP 2-in-1 laptop Spectre x360 15-CH015ND review

HP 2-in-1 laptop Spectre x360 15-CH015ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP 2-in-1 laptop Spectre x360 15-CH015ND

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Creativiteit in de krachtigste vorm
De hoogste prestaties voor jouw verbeeldingskracht. Deze elegante laptop levert de weergaloze grafische prestaties en snelheid die je nodig hebt als je inspiratie krijgt. Vernieuw je creatieve processen dankzij vier unieke standen en breng je visie tot leven met een laptop die voor jou ontworpen is.
De allerbeste prestaties
Of je nu foto's of video's bewerkt, het begrip snelheid krijgt nieuwe inhoud met onmiskenbare prestaties Uitgerust met een quad-core Intel Core i7-processor en NVIDIA GeForce MX150 graphics. Werk langer op de drukste dagen met een batterijlevensduur tot 12,5 uur en HP Fast Charge.
Een creatieve revolutie
Leef je creativiteit volledig uit op deze convertible laptop met 4K micro-edge touchscreen. Dankzij een kantelbare digitale pen die uiterst precies werkt en krasbestendig Corning Gorilla Glass 4 beschik je over de ideale tekenmiddelen.
Slimme technologie. Voor jou ontworpen
We hebben deze pc speciaal voor jou ontworpen, met vier unieke standen om snel te wisselen van een krachtige laptop voor het werk naar tabletstand om te tekenen. We hebben een IR-camera en vingerafdruklezer toegevoegd om gemakkelijk en veilig in te loggen.

Laatst bekende prijs: € 1999.00

Bekijk alle HP 2-in-1 laptop Spectre x360 15-CH015ND reviews

About the Author