HP chromebook 11-V005ND review

HP chromebook 11-V005ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP chromebook 11-V005ND

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Chrome OS
Met dit gebruiksvriendelijke besturingssysteem ben je snel in elke situatie en surf je veiliger op het web.
Ontspiegeld scherm
Met het ontspiegelde scherm kun je ook in de zon genieten van je favoriete content. Niet-reflecterend en matglanzend betekent minder reflectie als je buiten bent.
Intel HD Graphics
Indrukwekkende graphics helpen bij alles wat je doet. Of je nu een video bekijkt of op internet surft, Intel HD Graphics geeft alle beelden op het scherm soepel en levendig weer.
Elegant design
Je neemt deze dunne, lichte pc heel gemakkelijk mee, binnenshuis en daarbuiten. Als je je pc overal mee naar toe neemt is het makkelijker dan ooit om productief te blijven en van entertainment te genieten.
USB 3.0-connector
Met 's werelds populairste USB-aansluiting kun je gemakkelijk elk bestaand USB-device aansluiten en beschik je een over tienmaal snellere dataoverdracht dan met USB 2.0.
HP TrueVision HD camera
Skype met een superieure beeldkwaliteit, zelfs in slecht-verlichte omgevingen, en maak van elk gesprek een persoonlijke ervaring om echt contact te houden.
DTS Studio Sound
Geniet van een mooier geluid voor alle games, video's en muziek. Hoor diepe bastonen en een heldere dialoog op het hoogste volume zonder vervorming.

Laatst bekende prijs: € 229.00

Bekijk alle HP chromebook 11-V005ND reviews

About the Author