HP laptop 14-AX010ND review

HP laptop 14-AX010ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop 14-AX010ND

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

HP Stream 14-AX010ND
Met deze flexibele laptop waarmee je altijd verbonden blijft, schakel je moeiteloos van huiswerktaken naar een kijkmarathon met je favoriete programma's. Met zijn draagbare ontwerp en krachtige wifi-antenne biedt deze de productiviteit en de functies die jij wilt, zonder de pc trager te maken.
Windows 10
Doe fantastische dingen met de vertrouwde Windows-interface, maar dan beter.
High-definition scherm
Zie je digitale wereld op een nieuwe manier. Geniet van films en foto's met de uitstekende weergavekwaliteit en gedetailleerde hoge definitie van 1 miljoen pixels.
Intel HD Graphics
Indrukwekkende graphics helpen bij alles wat je doet. Of je nu een video bekijkt of op internet surft, Intel® HD Graphics geeft alle beelden op het scherm soepel en levendig weer.
RAM-opties
RAM is onmisbaar voor multitasking en voor zware programma's zoals videobewerkingssoftware en games. Hoe meer RAM je kiest, des te beter de performance wordt.
Elegant design
Je neemt deze dunne, lichte pc heel gemakkelijk mee, binnenshuis en daarbuiten. Als je je pc overal mee naar toe neemt is het makkelijker dan ooit om productief te blijven en van entertainment te genieten.
USB 2.0-connector
Met 's werelds populairste USB-aansluiting kun je gemakkelijk elk bestaand USB-device aansluiten zonder na te denken over de compatibiliteit.
USB 3.0-connector
Met 's werelds populairste USB-aansluiting kun je gemakkelijk elk bestaand USB-device aansluiten en beschik je een over tienmaal snellere dataoverdracht dan met USB 2.0.
Twee luidsprekers aan de voorzijde
Zet het volume van je favoriete muziek, films of game lekker luid. Als het geluid rechtstreeks op jou gericht is, komt er niets tussen jou en je entertainment.
DTS Studio Sound
Geniet van een mooier geluid voor alle games, video's en muziek. Hoor diepe bastonen en een heldere dialoog op het hoogste volume zonder vervorming.
HP webcam
Met een uitstekende webcam is het gemakkelijker dan ooit om contact te houden en te werken. Houd duidelijke, soepele videochats met het hele gezin.

Laatst bekende prijs: € 229.00

Bekijk alle HP laptop 14-AX010ND reviews

About the Author