HP laptop 14-BP020ND review

HP laptop 14-BP020ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop 14-BP020ND

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Robuuste lichtgewicht laptop
Laat de fraaie lijnen van deze zwarte laptop van HP je niet bedriegen, want de 14-BP020ND is zeer stevig en gaat lang mee. Hij weegt slechts anderhalve kilo en is maar twee centimeter dik, nog geen 34 centimeter breed en 24 centimeter diep. Daardoor neem je de HP 14-BP020ND gemakkelijk overal mee naartoe.
Krachtige prestaties en lange accuduur
Deze laptop van HP heeft alles wat je nodig hebt om waar jij wilt aan de slag te kunnen gaan:
Superscherp 14 inch beeldscherm: je ziet alles beter op het Full HD display van de 14-BP020ND. Of je nu onderweg video's kijkt, thuis foto's bewerkt of op je werkplek bezig bent met een uitgebreide spreadsheet, deze laptop van HP laat het allemaal tot in de kleinste details zien op het messcherpe 14 inch beeldscherm.
Met krachtige Intel Core i3 processor: sinds 2009 geeft Intel aan zijn beste en krachtigste consumentenprocessors de naam Core i. Met de Intel Core i3 processor in deze HP laptop ben je dus verzekerd van veel rekenkracht en uitstekende prestaties.
Superieure kleurweergave en contrast: dankzij het IPS (In Plane Switching) display geniet je van mooiere kleuren, hoger contrast en een wijdere kijkhoek dan bij een normaal LCD beeldscherm.
Solid State Disk zorgt voor supersnelle verwerking: de ingebouwde Solid State Disk (SSD) zorgt ervoor dat deze laptop sneller opstart en veel minder vertraagt bij het oproepen van bestanden. Doordat de SDD geen bewegende delen heeft, gaat deze schijf ook aanzienlijk langer mee dan een normale harddisk. Met een capaciteit van 128 Gigabyte heb je bovendien genoeg ruimte om al je documenten, foto's en films op te slaan.
Langer doorwerken, gamen of kijken zonder stroom: dankzij een krachtige accu kun je deze HP laptop tot maar liefst 11,5 uur zonder netstroom gebruiken.
Ondanks zijn bescheiden afmetingen en lage gewicht is de HP 14-BP020ND een zeer krachtige laptop met een geweldige beeldkwaliteit.

Laatst bekende prijs: € 469.00

Bekijk alle HP laptop 14-BP020ND reviews