HP laptop 14-cf0335nd review

HP laptop 14-cf0335nd review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop 14-cf0335nd

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Productief werken met de HP Notebook 14-cf0335nd
Deze dunne, uiterst draagbare laptop met een batterijlevensduur tot 12,5 uur levert betrouwbare prestaties en maakt het gemakkelijk om contact te houden, productief te werken en verbonden te blijven met wat je belangrijk vindt.[1] Op het display met micro-edge zie je méér, dankzij meer schermoppervlak in een kleiner model.
Intel HD Graphics
Indrukwekkende graphics helpen bij alles wat je doet. Of je nu een video bekijkt of op internet surft, Intel® HD Graphics geeft alle beelden op het scherm soepel en levendig weer.
DDR4 RAM-opties
DDR4 is het RAM van de toekomst, dat is ontworpen om efficiënter en betrouwbaarder te werken bij hogere snelheden. Dankzij de hogere bandbreedte gaat alles stukken sneller, van multitasking tot gamen.
HP Fast Charge
Als de batterij van je laptop bijna leeg is, wil je niet uren wachten tot die weer opgeladen is. Zet het apparaat uit en laad het in ongeveer 45 minuten op van 0 tot 50%
USB-C
Haal meer uit je apparaat, breng gegevens tot 5 Gb/s over of sluit een extern display aan met één USB-C™-poort. Hij is omkeerbaar, dus je kunt de connector niet verkeerd plaatsen.
SD- en micro SD-kaartlezer
Plaats een SD- of micro SD-kaart om de ruimte op het device te vergroten en meer films, foto's en muziek op te slaan en krijg snel toegang tot alles wat je op een bestaande kaart hebt opgeslagen.
Afgestemde stereoluidsprekers
Door intensieve tests en verfijningen heeft HP de configuratie met twee luidsprekers in elke notebook aangepast voor een uitzonderlijke stereokwaliteit.
Bepaal zelf je kleur
Personaliseer je pc en kies de kleur die bij je past.
Dropbox-opslag in de cloud
Bewaar en synchroniseer al je content online met Dropbox. Profiteer van 25 GB opslagruimte om overal waar internet is foto's, muziek en bestanden te openen, te beheren en te delen.
McAfee LiveSafe 30 dagen evaluatie
Bescherm je besturingssysteem met een gratis abonnement voor 30 dagen op McAfee LiveSafe.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle HP laptop 14-cf0335nd reviews

About the Author