HP laptop 14-DG0001ND review

HP laptop 14-DG0001ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop 14-DG0001ND

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Deze schitterende laptop, die ontworpen is om langdurig te presteren, heeft een batterij die ervoor zorgt dat je tot 12,5 uur verbonden kunt blijven. Dankzij zijn dunne, elegante ontwerp is hij altijd gemakkelijk mee te nemen. Werk taken snel af of ontspan en praat bij, met de nieuwste krachtige processors en een schitterend HD- of FHD-display.
Dun. Stijlvol. Draagbaar.
Dankzij het dunne en stijlvolle ontwerp kan je deze oogstrelende laptop eenvoudig overal mee naartoe nemen. De slim ontworpen HP laptop van 14 inch (35,6 cm) heeft een prachtig geborstelde afwerking en scharnier met bijbehorende kleur en presteert net zo goed als hij eruitziet.
Krachtige en betrouwbare prestaties
Vertrouw op langdurige prestaties en Intel-processors voor al je stream-, surf- en multitaskbehoeften. Daarnaast is deze laptop dankzij uitgebreide kwaliteitstesten geschikt voor jouw actieve levensstijl.
Blijf op de hoogte en geniet van entertainment
Blijf tot 12,5 uur verbonden en geniet van entertainment met een snelladende HP batterij, een schitterend HD-of FHD-display en een HD-camera op bepaalde modellen. Sla gemakkelijk je favoriete muziek, films en foto's op dankzij ruime opslagmogelijkheden.
HP Fast Charge
Als de batterij van je laptop bijna leeg is, wil je niet uren wachten tot die weer opgeladen is. Zet het apparaat uit en laad het in ongeveer 45 minuten op van 0 tot 50 procent.
SD- en micro SD-kaartlezer
Plaats een SD- of micro SD-kaart om de ruimte op het device te vergroten en meer films, foto's en muziek op te slaan en krijg snel toegang tot alles wat je op een bestaande kaart hebt opgeslagen.
Afgestemde stereoluidsprekers
Door intensieve tests en verfijningen heeft HP de configuratie met twee luidsprekers in elke notebook aangepast voor een uitzonderlijke stereokwaliteit.
 
Deze laptop heeft 1 jaar gratis Office 365 voor geïnstalleerd.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle HP laptop 14-DG0001ND reviews

About the Author