HP laptop 15-BS050ND review

HP laptop 15-BS050ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop 15-BS050ND

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De compacte kracht van de HP 15-BS050ND laptop
De HP 15-BS050ND is een goed presterende en compacte laptop met een snelle processor en een uitgebreid geheugen. Deze lichtgewicht laptop neem je overal mee en voor alle moderne toepassingen mag je rekenen op goede en betrouwbare prestaties.
De HP 15-BS050ND levert grote prestaties
Met deze compacte HP laptop ben je klaar voor de toekomst. Zijn snelle Intel Core i7 heeft een processorfrequentie van 2.7 GHz en is dual core. Daarmee ben jij verzekerd van grote snelheid, bij welke ingewikkelde berekeningen of programmabewerkingen dan ook. Games, films en foto's bekijk je in full-HD, met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Beelden worden snel ververst door zowel zijn Intel HD Graphics 620 en zijn AMD Radeon 530 Graphics grafische adapters. Je geniet van diepe kleuren, snelle actie en scherpe, niet vervormde beelden.
Vlekkeloos design en een handig formaat
Deze compacte laptop heeft een breedte van 38 cm en een lengte van 25,38 cm. Hij weegt nog geen 2 kg en is dus gemakkelijk overal mee te nemen. Zijn 15,6 inch beeldscherm is voorzien van anti-glare WLED-backlit waardoor je beelden en kleuren nog mooier en scherper zijn. Dit is beter voor je ogen, die ook na enkele uren werken niet vermoeid zullen raken. Het toetsenbord reageert snel en is bovendien ook voorzien van een handig numeriek toetsenbord zodat je veel sneller hele cijferreeksen kunt invoeren. De slanke vormen en de smaakvolle afwerking maken deze laptop ook tot een apparaat waarmee je gezien mag worden.
De HP 15-BS050ND voor gebruiksgemak, zowel thuis als onderweg
Met een goede batterij met lange levensduur die je tot bijna 12 uur onafgebroken werktijd levert, kun je al je werk afmaken en ook tijd overhouden om te genieten, als je niet in de buurt van een stopcontact bent. Via Ethernet LAN, wifi of Bluetooth communiceer je met de buitenwereld. Wil jij je laten zien en horen, dan doe je dat met de ingebouwde webcam en geïntegreerde microfoon. Kijk in het assortiment van BCC naar een goede beschermende laptoptas en je gaat overal genieten van je laptop, thuis, op je werk of onderweg.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle HP laptop 15-BS050ND reviews