HP laptop 15-BS095ND review

HP laptop 15-BS095ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop 15-BS095ND

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De HP 15-BS095ND notebook: betrouwbaar én een lange levensduur
Zoek je een laptop waarmee je je dagelijkse taken moeiteloos kunt uitvoeren? De De HP 15-BS095ND notebook levert topprestaties en is uitgerust met een batterij met een lange levensduur zodat je eindeloos kunt surfen en streamen!
HP is een van de betrouwbaarste merken als het gaat om laptops die niet alleen lang meegaan, maar die ook meerdere taken tegelijkertijd kunnen uitvoeren. De HP 15-BS095ND notebook is daar een goed voorbeeld van. De laptop is van binnen en van buiten met de grootste zorg ontworpen. De stijlvolle zwarte behuizing herbergt de nieuwste Intel® Core™ i3-processor, die je in staat stelt om moeiteloos te doen wat jij wilt. De 128 GP solid-state drive is efficiënter, betrouwbaarder en sneller dan de standaard schijven met bewegende delen. Opstarten is hiermee een kwestie van slechts enkele seconden en bestanden worden sneller overgebracht. Ten slotte is de laptop uitgerust met DDR4 RAM, dat speciaal is ontworpen om efficiënter en betrouwbaarder te werken bij hogere snelheden. Multitasking en gamen gaan stukken sneller dankzij een hogere bandbreedte.
Gemáákt voor Windows 10
De HP 15-BS095ND notebook lijkt wel gemaakt voor Windows 10. Op het 15,6 inch (39,6 cm) grote beeldscherm zie je de vertouwde Windows 10 interface, maar alles werkt net even iets beter en sneller. Alle beelden worden levendig weergegeven op het Intel® HD Graphics-scherm, of je nu een video bekijkt of gewoon op internet surft. Ook de buitenkant mag er zijn: sommige modellen hebben een fraai verchroomd scharnier. Ten slotte wordt deze laptop geleverd met praktische HP-apps waaronder CoolSense en JumpStart en met MacAfee Live Safe en Netflix, zodat je altijd kunt genieten van de beste films en series. Surfen, streamen en contact maken met je familie en vrienden, met de HP 15-BS095ND kun je moeiteloos alles doen wat jij wilt!

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle HP laptop 15-BS095ND reviews

About the Author