HP laptop 15-BS096ND review

HP laptop 15-BS096ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop 15-BS096ND

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Hewlett Packard HP 15-BS096ND is een laptop met veel mogelijkheden
De Hewlett Packard 15-BS096ND laptop is een 15,6 Inch laptop met grootse prestaties. Hij heeft een 256 GB solid-state drive, zeer snelle Intel-processoren en staat ook met beeldverwerking zijn mannetje. Hij is gebouwd voor pure snelheid.
Snelle processor en razendsnelle beeldverwerking
Met de betrouwbare 15,6 Inch HP 15-BS096ND laptop heb je een laptop in handen die gemaakt is om snelheid te leveren en veel taken tegelijk aan te kunnen. Aan de basis van deze snelheid staan de Intel DualCore processors van de zevende generatie met een processorfrequentie van 2,5 GHz. Met deze snelheid is geen gecompliceerde bewerking te ingewikkeld en ook beeldverwerking in 4K Ultra-HD formaat is voor deze processoren geen enkel probleem. Zeker als je gewend bent om intensieve games te spelen of te kijken naar films met veel wisselende scènes, is goede beeldverwerking essentieel. De snelle Intel processors worden hierbij ondersteund door de hoogwaardige Intel HD Graphics grafische adapter. Ook bij snelle beeldwisselingen, zowel in lage als zeer hoge resoluties blijft je beeld haarscherp en kijk je zonder haperingen.
Goed en betrouwbaar geheugen
Het probleem van de oudere generatie harde schijven is het feit dat ze vast kunnen lopen, waardoor je in het slechtste geval veel van je informatie en persoonlijke bestanden voorgoed kwijt kunt raken. Deze HP laptop is echter uitgerust met een solid-state drive met een opslagcapaciteit van 256 GB. Een solid-state drive heeft geen bewegende delen, zodat vastlopen uitgesloten is. Daarnaast starten ze over het algemeen veel sneller op en gaat ook het uitwisselen en opslaan van bestanden sneller en betrouwbaarder. Naast deze betrouwbare opslagmogelijkheid is deze HP 15-BS096ND ook voorzien van 8 GB intern geheugen, in de vorm van DDR 4 RAM-modules. Ook dit komt de snelheid van je laptop beslist ten goede en dat ga je merken als je ingewikkelde berekeningen moet doen, een snelle game speelt, zowel offline als online, en wanneer je ongestoord van je films wilt genieten. Alles gaat gewoon sneller en efficiënter en dat is precies waar een moderne gebruiker om vraagt.
Compacte bouw en smaakvol uiterlijk
De HP 15-BS096ND is uitgerust met 1 HDMI-poort, 1 UDB 2.0-poort en 2 USB 3.1-poorten. Hiermee heb je voldoende mogelijkheden om diverse randapparatuur aan te sluiten. Standaard wordt deze laptop voorzien van Windows 10 als operating system. Het kwalitatief hoogstaande beeldscherm heeft een resolutie van 1366 x 768 Pixels, zodat je altijd helder beeld hebt en kunt genieten van mooie en diepe kleuren en scherpe contrasten. De vormgeving van deze laptop is compact en slank en kan in een aantal kleurstellingen en texturen worden geleverd. Let ook op de verchroomde scharnieren, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar ook sterk en betrouwbaar zijn, zodat je altijd ongestoord kunt werken, waar je ook bent.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle HP laptop 15-BS096ND reviews