HP laptop 15-BS150ND (Goud) review

HP laptop 15-BS150ND (Goud) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop 15-BS150ND (Goud)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Betrouwbare prestaties. Schitterend design. Doe meer
Lever de hele dag topprestaties met een stijlvolle laptop waarmee je verbonden blijft en de dagelijkse taken moeiteloos uitvoert. Dankzij een betrouwbare werking en een lange batterijlevensduur kun je gemakkelijk surfen, streamen en contact houden met vrienden en familie.
De pc om op te vertrouwen
Met de nieuwste Intel® Core™ i7-8550U processor ben je zeker van de betrouwbare prestaties die nodig zijn om te werken en spelen. Deze duurzame laptop is ontworpen om moeiteloos te doen wat jij wilt.
Houd contact met wat belangrijk is
Geniet van entertainment en houd contact met vrienden en familie op een rijk HD-scherm of op bepaalde modellen met een FHD-scherm en HD-camera. Sla gemakkelijk je favoriete muziek, films en foto's op om er altijd van te genieten.
Met zorg ontworpen. Van binnen en van buiten
Deze van binnen en van buiten schitterend ontworpen 15,6-inch (39,6-cm) HP laptop sluit perfect aan bij jouw lifestyle. Speelse patronen, unieke texturen en een verchroomd scharnier (op bepaalde modellen) geven je leven meer kleur.
 
Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, het Intel logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, het Intel Inside logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside en Intel Optane zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle HP laptop 15-BS150ND (Goud) reviews

About the Author