HP laptop 15-CX0510ND review

HP laptop 15-CX0510ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop 15-CX0510ND

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Een krachtige laptop die alle nodige prestaties biedt om te gamen
De HP Pavilion Gaming laptop is ontworpen voor elke taak. Gaming. Creatie. Entertainment. Met de Intel® Core™-processor en discrete grafische kaart samen geef je alles wat je doet een boost. Neem geen genoegen metmiddelmatige prestaties. Bereid jezelf voor op een geheel nieuw niveau aan kracht.
Een apparaat voor gaming en entertainment
Speel de nieuwste games en til entertainment naar een hoger niveau met een grafische kaart tot NVIDIA® GeForce® GTX 1060 of AMD Radeon™RX 560. Met een display tot 4K of een FHD-display met een refresh-rate van 144 Hz op bepaalde modellen wordt gaming een serieuzezaak.
Overrompelende ervaring
Ervaar meer actie met een schitterend display van rand tot rand en geniet van een rijk, authentiek geluid dankzij de speakers aan de voorzijde, HP Audio Boost en afstemming door B&O PLAY.
Dit zijn serieuze prestaties
Moeiteloos multitasken en een razendsnelle werking met een Intel® Core™-processor en PCIe SSD of dubbele opslag (HDD + PCIe SSD) op bepaalde modellen. Profiteer van betere connectiviteit en hogesnelheden dankzij wifi op gigabitsnelheid op bepaalde modellen.

Laatst bekende prijs: € 1279.00

Bekijk alle HP laptop 15-CX0510ND reviews

About the Author