HP laptop 15-DA1100ND review

HP laptop 15-DA1100ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop 15-DA1100ND

Product informatie:

Hoogwaardige prestaties en een krachtige batterij om dagelijkse taken af te werken. Deze HP laptop van 15,6 inch (39,6 cm) is ontworpen om langdurig te presteren en heeft een krachtige batterij waarmee je de hele dag productief bent, van entertainment kunt genieten en op de hoogte blijft. Werk taken snel af of ontspan en praat bij, met de nieuwste processors en een rijk FHD-display. Doe alles, de hele dag.
Krachtige en betrouwbare prestaties
Een laptop om te surfen, te streamen en nog veel meer te doen dankzij een Intel processor. Dankzij uitgebreide kwaliteitstesten kun je gegarandeerd eindeloos doorgaan.
Dun. Stijlvol. Draagbaar.
Dankzij het dunne en stijlvolle ontwerp kun je deze oogstrelende laptop eenvoudig overal mee naartoe nemen. De slim ontworpen HP laptop van 15,6 inch (39,6 cm) heeft een prachtig geborsteld toetsenbord en scharnier met bijbehorende kleur en presteert net zo goed als hij eruitziet.
Blijf op de hoogte en geniet van entertainment
Blijf online en geniet van entertainment met een HP fast charge accu met lange levensduur en een adembenemend scherm. Zet het apparaat uit en laad het in ongeveer 45 minuten op van 0 tot 50 procent. Sla gemakkelijk je favoriete muziek, films en foto's op om er altijd van te genieten dankzij ruime opslagmogelijkheden.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle HP laptop 15-DA1100ND reviews

About the Author