HP laptop 17-AN001ND review

HP laptop 17-AN001ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop 17-AN001ND

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Draagbare en krachtige gaminglaptop
Wanneer de concurrentie moordend is, overwinnen de helden die al hun kansen grijpen. De OMEN laptop, die isvoorzien van krachtige hardware en een robuust design, levert mobiele topprestaties waardoor je vrijwel overal elkegame-uitdaging kunt aangaan.
Zet de instellingen gerust hoger
Zoveel kracht schrikt je tegenstanders af. Een Intel® Core™-processor en grafische kaart van NVIDIA® zijn inbegrepen. En dankzij de zeer effectieve koeling ben je klaar om zelfs in de heftigste AAA-titels de overwinning te behalen.
Tot het kleinste detail. Zichtbaar.
Heers over ieder commando op het Dragon Red backlit-toetsenbord met gemarkeerde WASD-toetsen, rollover van 26 toetsen en anti-ghosting die elke toetsaanslag detecteert. Op een 4K-scherm2 of 1080p-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz/60 Hz (op bepaalde modellen) lijkt de strijd dichterbij dan ooit.
Upgraden. Uitbreiden. Ontwikkelen.
Upgrade heel eenvoudig naar de nieuwste hardware met één toegangsklep naar alle interne componenten. Met een Thunderbolt 3-gecertificeerde USB-C™-poort, 3 USB Type A-poorten en een HDMI-poort speel je gemakkelijk in op elke actie.

Laatst bekende prijs: € 1098.99

Bekijk alle HP laptop 17-AN001ND reviews

About the Author