HP laptop 17-AN135ND review

HP laptop 17-AN135ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop 17-AN135ND

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Wanneer de concurrentie moordend is, overwinnen de helden die al hun kansen grijpen. De OMEN laptop, die is voorzien van krachtige hardware en een robuust design, levert mobiele topprestaties waardoor je vrijwel overal elke game-uitdaging kunt aangaan.
HP OMEN 17-an135nd gaming laptop
Zet de instellingen gerust hoger
Zoveel kracht schrikt je tegenstanders af. Een Intel Core i7 processor van de 8e generatie en NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Graphics zijn inbegrepen. En dankzij de zeer effectieve koeling ben je klaar om zelfs in de heftigste AAA-titels de overwinning te behalen.
Tot het kleinste detail. Zichtbaar.
Zet elk commando naar je hand met het zoned backlit-toetsenbord met aanpasbare macro's, rollover van 26 toetsen en anti-ghosting die elke toetsaanslag detecteert. Op Full HD scherm zijn je games realistischer dan ooit
Upgraden. Uitbreiden. Ontwikkelen.
Upgrade heel eenvoudig naar de nieuwste hardware met één toegangsklep naar alle interne componenten. Met een Thunderbolt 3-gecertificeerde USB-C-poort, 3 USB Type A-poorten en een HDMI-poort speel je gemakkelijk in op elke actie.
Een uitzonderlijk rijk geluid
Twee HP luidsprekers, HP Audio Boost en door de experts van Bang & Olufsen afgestemde audio brengen entertainment hoorbaar en voelbaar tot leven. Verhoog je luisterplezier met slimme versterkingstechnologie die voor een luid en helder, dynamisch geluid zorgt. Prikkel je zintuigen met een perfect pc-geluid.

Laatst bekende prijs: € 1439.10

Bekijk alle HP laptop 17-AN135ND reviews

About the Author