HP laptop 17-X026ND review

HP laptop 17-X026ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop 17-X026ND

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Hewlett Packard 17 X026ND: multifunctionele lichtgewicht laptop met kristalhelder scherm
De Hewlett Packard 17 X026ND is de laptop bij uitstek wanneer u op zoek bent naar een lichtgewicht laptop met een kristalhelder scherm en uitstekende prestaties voor al uw dagelijkse bezigheden op de computer, thuis of remote.
BrightView-scherm voor een perfect beeld
Of het nu is om een film te kijken, foto's te screenen, een videaoclip te streamen of gewoon wat te surfen, een kristalhelder scherm is een absolute must have wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe laptop. De Hewlett Packard 17 X026ND is uitgerust met een HD BrightView-scherm dat u enerzijds verzekerd van haarscherpe beelden en anderzijds voorkomt dat uw ogen vermoeid raken. Lezen of kijken zijn veel comfortabeler op deze manier en foto's of films komen beter tot hun recht. De combinatie met Intel Graphics zorgt voor een intensere beleving van elke grafische toepassing die u op uw laptop gebruikt.
Sneller en stiller
Behalve een state of the art scherm beschikt u met de Hewlett Packard 17 X026ND over een Windows 10 besturingssysteem dat vooraf geïnstalleerd is en de 6de generatie Intel Core i3 processor. Deze processor is een pak stiller en sneller dan zijn voorgangers zodat er niets meer is dat niet vlot afgehandeld kan worden op uw laptop. Of het nu gaat om een last minute project voor het werk of enkele leuke foto's die u nog snel wil bewerken en doorsturen, alles is in een handomdraai gedaan. Het besturingssysteem is intuïtief zodat u ook met een beperkte ervaring makkelijk aan de slag kunt gaan en alles als vanzelf kunt vinden.
Ruime opslagmogelijkheden intern en extern
Wilt u alles veilig en geordend kunnen bewaren, dan vindt u een opslagcapaciteit van maar liefst 500 GB in uw Hewlett Packard 17 X026ND. Een geïntegreerde kaartlezer maakt het eenvoudig om snel gegevens over te zetten van uw laptop naar een andere opslagmethode en omgekeerd. En met een gewicht van amper 2,65 kilo neemt u uw laptop natuurlijk gewoon met u mee. Zo kunt u niet enkel thuis of op kantoor aan de slag, maar op elke willekeurige plek.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle HP laptop 17-X026ND reviews

About the Author