HP laptop ENVY 13-AH1125ND review

HP laptop ENVY 13-AH1125ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop ENVY 13-AH1125ND

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ontdek de kracht van elegantie in beweging en de vrijheid om echt indruk te maken. Met een Intel-processor, NVIDIA graphics en razendsnelle opslag biedt hij de betrouwbaarheid die je zoekt in een laptop.
Pure prestatiekracht
Werk vol vertrouwen aan ieder project dat op je pad komt. Dankzij de Intel Core-processor, NVIDIA GeForce MX 150-videokaart en 8 GB RAM heb je het complete vermogen voor 14 uur onderweg. Daarnaast kan je er lichte games op spelen.
Gemaakt om probleemloos mobiel te werken
Elegantie en duurzaamheid zijn ingebouwd in een dun en licht aluminium design met een fullsize toetsenbord. Ervaar meer vrijheid door veilig in te loggen met een geïntegreerde vingerafdruklezer.
Topentertainment
Laat je meeslepen door entertainment op een hoger niveau op een ultrahelder FHD-scherm met micro-edge. Vier HP speakers die afgestemd zijn door de experts van Bang & Olufsen prikkelen de zintuigen met een perfect pc-geluid. Verhoog je luisterplezier met slimme versterkingstechnologie die voor een luid en helder, dynamisch geluid zorgt.
Vingerafdruksensor
Ontgrendel je device eenvoudig in elke stand met behulp van je vinger. Gepatenteerde 3D-vingerafdruktechnologie zorgt voor veilige toegang en veilig online betalen.
HP Wide Vision HD-camera
Door het 88 graden brede gezichtsveld kun je videochatten met het hele gezin of een aantal vrienden en zie je elk detail haarscherp.
Elegant design
Je neemt deze dunne, lichte pc heel gemakkelijk mee, binnenshuis en daarbuiten. Als je je pc overal mee naar toe neemt is het makkelijker dan ooit om productief te blijven en van entertainment te genieten. Ervaar het vakmanschap dankzij een volledig metalen, hoekig ontwerp, gepolijste accenten en hoogwaardige en duurzame materialen. Dit prachtig efficiënte ontwerp koppelt een ultradunne rand met een toetsenbord van rand tot rand voor een maximaal display- en toetsenbordgebied.
Ondersteunt twee 4K-schermen
Compleet met alle poorten die nodig zijn voor een unieke configuratie met tweemaal 4K, zodat je gemakkelijk twee externe 4K-schermen kunt aansluiten voor een uitzonderlijke entertainmentervaring of productiviteit.
USB-C
Met slechts één USB-C-poort kun je je apparaat opladen, data verzenden met een snelheid van 5 Gb/sec of een extern scherm aansluiten. De poort is omkeerbaar, dus de connector kan nooit verkeerd worden geplaatst.
HP Fast Charge
Als de batterij van je laptop bijna leeg is, wil je niet uren wachten tot die weer opgeladen is. Zet het apparaat uit en laad het in ongeveer 45 minuten op van 0 tot 50 procent.

Laatst bekende prijs: € 1199.00

Bekijk alle HP laptop ENVY 13-AH1125ND reviews

About the Author