HP laptop OMEN 15-DC0985ND review

HP laptop OMEN 15-DC0985ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop OMEN 15-DC0985ND

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Je wilt op veel plaatsen kunnen gamen en laten zien wat je in huis hebt. Met de OMEN by HP 15 laptop speel je overal op je best, zonder prestatieverlies. Verbeter jezelf steeds opnieuw op een compacte, draagbare machine met grafische prestaties van desktopklasse, een geweldig scherm en handige upgrademogelijkheden.
Power die je verder brengt
Een NVIDIA GeForce GTX 1060 graphics met een Max-Q-design, een 8e-generatie Intel Core-processor en een verbeterde thermische oplossing beschik je over de kracht om je vaardigheden aan te scherpen.
Ieder detail is zichtbaar
Ga helemaal in op een geweldig scherm met smalle rand en Full HD. Een backlit-toetsenbord met zones en rollover van 26 toetsen is specifiek ontworpen om jouw gamingreflexen te versnellen.
Upgraden. Uitbreiden. Ontwikkelen.
De OMEN 15 laptop is gemakkelijk te upgraden en te onderhouden omdat harde schijf, SSD en RAM via één paneel te bereiken zijn. Daarbij heeft hij een groot aantal poorten voor je favoriete accessoires en externe schermen.
Een uitzonderlijk rijk geluid
Twee HP luidsprekers, HP Audio Boost en door de experts van Bang & Olufsen afgestemde audio brengen entertainment hoorbaar en voelbaar tot leven. Prikkel je zintuigen met een perfect pc-geluid.
DTS headphone: X-technologie
Met authentiek, ruimtelijk accuraat 3D-geluid via een hoofdtelefoon of oordopjes worden games, films en muziek met deze technologie intens en indrukwekkend, voor de best mogelijke entertainmentervaring.
Eén toegangspaneel
De interne componenten van de pc zijn snel toegankelijk via één grote paneel aan de onderzijde van de laptop. Deze zit met enkele schroeven vast en is gemakkelijk te verwijderen voor upgrades of onderhoud.
USB 3.0-connector
Met 's werelds populairste USB-ingang kun je elk bestaand USB-apparaat aansluiten en heb je een tienmaal snellere dataoverdracht dan met USB 2.0.
Mini DisplayPort
Profiteer op je meest draagbare devices van alle voordelen van de robuuste DisplayPort. Breng geluid en tot 4K-video over in een schitterende kwaliteit.
OMEN-power. Nu aan het streamen.
Nu kun je eenvoudig pc-games spelen op je grote tv met OMEN Game Stream. Dit is een gratis externe gamingservice, waarmee je kunt streamen van je OMEN pc naar andere pc's met Windows 10.

Laatst bekende prijs: € 1699.00

Bekijk alle HP laptop OMEN 15-DC0985ND reviews

About the Author