HP laptop Pavilion 15-CS1500ND review

HP laptop Pavilion 15-CS1500ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop Pavilion 15-CS1500ND

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De HP Pavilion 15-CS1500ND is van alle markten thuis. Alles wordt mogelijk door geavanceerde graphics, van de nieuwste games tot visueel veeleisende ontwerp- en bewerkingswerkzaamheden met minder vertragingen, haperingen en stilstand.
Dun. Past overal.
Een fraaie metalen finish geeft deze laptop een aantrekkelijke, elegante uitstraling. Elk detail, van het verhoogde toetsenbord tot de nieuwe smalle rand, is gericht op comfort en stijl.
Een superkrachtig geluid
Dankzij twee HP luidsprekers, HP Audio Boost en afstemming door de experts van B&O PLAY geniet je van een rijk, authentiek geluid. Het is geluid dat je raakt.
8e-generatie Intel Core-processor
Verbeter de prestaties en zorg voor een uitzonderlijke pc-ervaring met een soepele systeemrespons en korte laadtijden. Stream de beste content of maak je eigen content met ondersteuning voor resoluties tot 4K.
HP Audio Boost
Verhoog je luisterplezier met slimme versterkingstechnologie die voor een luid en helder, dynamisch geluid zorgt.
DDR4 RAM-opties
DDR4 is het RAM van de toekomst, dat is ontworpen om efficiënter en betrouwbaarder te werken bij hogere snelheden. Dankzij de hogere bandbreedte gaat alles stukken sneller, van multitasking tot gamen.
NVIDIA GeForce GTX 1050 Graphics
Alles wordt mogelijk door geavanceerde graphics, van de nieuwste games tot visueel veeleisende ontwerp- en bewerkingswerkzaamheden met minder vertragingen, haperingen en stilstand. Je kan overigens ook zware games op spelen met medium instellingen.
Micro Edge beeldscherm
Dit revolutionaire scherm met een ultradunne, nauwelijks zichtbare rand heeft een schitterend, efficiënt ontwerp waarbij het grotere scherm in een kleinere omlijsting is geplaatst.
USB-C
Breng data met een hoge snelheid over naar of van externe opslag via deze USB-C-poort. Hij is omkeerbaar, dus je kunt de connector niet verkeerd plaatsen.
SD- en micro SD-kaartlezer
Plaats een SD- of micro SD-kaart om de ruimte op het device te vergroten en meer films, foto's en muziek op te slaan en krijg snel toegang tot alles wat je op een bestaande kaart hebt opgeslagen.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle HP laptop Pavilion 15-CS1500ND reviews

About the Author