Lenovo 2-in-1 laptop YOGA 520-14IKB-256GB review

Lenovo 2-in-1 laptop YOGA 520-14IKB-256GB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo 2-in-1 laptop YOGA 520-14IKB-256GB

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Yoga 520 (14″), een stijlvolle 2-in-1 entertainmenthub
Schitterende beeldkwaliteit. Verbeterde meeslepende audio. Geoptimaliseerde functies voor videochatten. De Yoga 520 heeft het allemaal, een stijlvolle 14/15-inch 2-in-1 laptop met krachtige processors en een lange batterijduur. Haal er het maximale uit met geavanceerde opties zoals de Lenovo Active Pen en een vingerafdruklezer voor ijzersterke beveiliging.
Slanke draagbaarheid
Werk thuis of stop hem in je rugzak als je een dag op pad bent. Met een gewicht vanaf 1,75 kg kun je de Yoga 520 overal mee naartoe nemen.
Ontworpen met precisie
De Yoga 520 is afgewerkt met aluminium en is een Onyx Black uitvoering. De zorgvuldig vormgegeven schuine randen zorgen voor een clean en modern uiterlijk. De verbeterde touchpad biedt comfort en uitstekende controle.
Flexibel inzetbaar met het 360-graden scharnier
De Yoga 520 is meer dan een traditionele laptop en past zich aan jouw schema aan. Dankzij een duurzaam 360-graden scharnier kun je de Yoga eenvoudig in de tabletstand zetten om te surfen of in de tentstand om een video te kijken. Met zoveel flexibiliteit heb je altijd de perfecte kijkhoek
Optionele Lenovo Active Pen en Windows Ink voor werk en plezier
De Lenovo Active Pen, met uitstekende precisie en palmafwijzingtechnologie, staat garant voor een natuurlijke, intuïtieve penervaring. Samen met de nieuwe Windows Ink-functionaliteit, direct toegankelijk vanuit de taakbalk, zet je je gedachten om in acties. Schrijf notities die synchroniseren met Cortana zodat ze toegankelijk zijn op andere apparaten, of teken zelf een verjaardagskaart.
Loop voorop met maximaal een Intel® Core™ i7-processor
De Yoga 520 is een echte krachtpatser met geavanceerde Intel® Core™ i-processor en hybride opslag: tot 512 GB PCIe SSD + 1 TB SATA HDD. Hiermee start de Yoga razendsnel op en worden bestanden in een oogwenk opgeslagen en ingelezen. En met tot 16 GB ingebouwd geheugen kun je meer apps gebruiken en met grotere programma's en bestanden werken zonder dat dit vertraging oplevert.
Word productief met Windows 10 Home!
De Yoga 520 wordt geleverd met Windows 10 Home, dat veel nieuwe functies bevat waarmee je je leven kunt stroomlijnen. Maak kennis met Cortana, je eigen digitale persoonlijke assistent die al je vragen beantwoordt, herinneringen voor je instelt en je voorkeuren leert kennen naarmate je het langer gebruikt. Cortana werkt met meer dan duizend apps, zodat je altijd antwoord krijgt op je vragen. En het mooiste is dat Cortana met al je Windows 10-apparaten synchroniseert, zodat je overal en altijd het overzicht hebt.
 
Een opgeladen batterij wanneer je het nodig hebt Dankzij de batterijduur van 8,5 uur zit je nooit meer vast aan een stopcontact. Daarnaast heeft de Yoga 520 een always-on USB 3.0-poort zodat je je andere favoriete apparaten kunt opladen, zelfs wanneer je laptop is uitgeschakeld.
Vlotte beveiliging met de vingerafdruklezer en Windows Hello
Meld je drie keer sneller aan bij de Yoga 520 met de optionele vingerafdruklezer. Zo wordt wachtwoordverwarring iets uit het verleden. Daarnaast kun je ook veilige betalingen doen via PayPal en met de ondersteuning van Windows Hello kun je je nu met één vinger aanmelden bij sites zoals DropBox en meer.
De briljante helderheid van kijken met Full HD en kraakhelder geluid
Met een Full HD IPS-beeldscherm (14 inch) kun je in levendige details en vanuit vrijwel elke hoek films kijken en op internet surfen, of je nu alleen kijkt, languit op de bank of samen met een vriend. Daarnaast zijn de randen aan twee zijden van het scherm versmald van 12,3 mm naar een minuscule 7,6 mm om je een maximale kijkervaring te geven. Het geluid is kraakhelder en te danken aan de Harman-luidsprekers en Dolby® Audio Premium™.

Laatst bekende prijs: € 619.00

Bekijk alle Lenovo 2-in-1 laptop YOGA 520-14IKB-256GB reviews