Lenovo 2-in-1 laptop YOGA 520-14IKB review

Lenovo 2-in-1 laptop YOGA 520-14IKB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo 2-in-1 laptop YOGA 520-14IKB

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Een krachtige 2-in-1 laptop voor thuis, op school of op kantoor
De YOGA 520-14IKB is de ideale laptop voor zowel thuis als op school of kantoor. Het is een laptop en tablet in één die ervoor zorgt dat je altijd flexibel en efficiënt kunt werken.
Maximale flexibliteit
Aan een apparaat wat je dagelijks gebruikt, mag je best hoge eisen stellen. Je wilt er immers elke dag met plezier mee kunnen werken. De YOGA 520-14IKB is hiervoor perfect. Deze krachtige 2 in 1 laptop biedt je alles wat je nodig hebt om efficiënt en prettig aan de slag te gaan. Doordat je het scherm 360 graden kunt draaien en de laptop zo als tablet kunt gebruiken, blijf je flexibel. Mails werk je snel af in laptopfunctie en in tabletmodus blader je intuïtief door foto's heen met het touchscreen scherm.
Vernuftige innovaties
Deze Lenovo laptop zit boordevol slimme technologieën die het gebruiksgemak van de laptop ongekend hoog maken. Windows Hello begroet je met een vingerafdruksensor zodat je geen wachtwoorden meer hoeft in te voeren. Notities maken gaat net zo soepel als op papier dankzij Windows Ink op het touchscreen scherm. Wil je grote bestanden overzetten, dan kan dat binnen een kwestie van seconden via de USB 3.0 type C poort. 
Snelle SSD schijf
Als je je laptop overal met je mee naartoe neemt, is het extra handig als je snel verder kunt met waar je mee bezig was. Dankzij SDD start de YOGA 520-14IKB razendsnel op. Binnen 15 seconden ben je klaar om aan de slag te gaan. De SDD schijf is niet alleen veel sneller, maar ook betrouwbaarder en stiller dan andere harde schijven.
Full HD beeld
Het Full HD beeldscherm van de YOGA 520-14IKB laat je extra genieten van alles wat je bekijkt. De hoge beeldkwaliteit maakt deze laptop geschikt om series en films op te kijken. Ook als je een presentatie geeft aan bijvoorbeeld collega's heb je profijt van het scherpe beeld. Als je kiest voor de YOGA 520-14IKB, dan kies je voor flexibiliteit en efficiëntie. Deze 2-in-1 laptop zit vol innovaties die voor maximaal gebruiksgemak zorgen. Werk slim en snel en hou tijd over om te genieten van een film op het Full HD scherm.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Lenovo 2-in-1 laptop YOGA 520-14IKB reviews