Lenovo 2-in-1 laptop Yoga 720-15IKB review

Lenovo 2-in-1 laptop Yoga 720-15IKB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo 2-in-1 laptop Yoga 720-15IKB

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Razendsnelle productiviteit, altijd en overal
De Yoga 720 levert ongekende verwerkingskracht voor een 15-inch convertible. Met de laatste Intel-processors en tot 1 TB PCIe SSD-opslag start de Yoga razendsnel op en worden bestanden in een oogwenk opgeslagen en ingelezen. En met tot 8 GB ingebouwd geheugen en maximaal 16 GB kun je meer apps gebruiken en met grotere programma´s en bestanden werken zonder dat dit vertraging oplevert.
Maak je leven aangenamer met Windows 10
Combineer het beste van Windows met gloednieuwe functies. Windows 10 Home is erop gericht je leven te stroomlijnen. Wil je een suggestie voor een restaurant? Vraag het onze digitale assistent Cortana, bij haar ben je aan (en krijg je) het juiste adres.
Grafische oplossingen van de volgende generatie
De Yoga 720 levert verbluffend mooie beelden dankzij de baanbrekende GTX1050 grafische kaart. Geef een paar video´s tegelijk weer, speel een zware game, bewerk foto´s of doe het allemaal tegelijk. Je mist nooit meer iets.
Opvallende stijl en flexibiliteit
Het in aluminium uitgevoerde ontwerp van de slanke Yoga 720 zal zeker jaloerse blikken opleveren. Leverbaar in Platinum Silver of Iron Grey. Met een dikte van maar 19 mm past de Yoga prima bij een actieve lifestyle. En deze laptop is meer dan een gewone laptop: met het 360-graden scharnier van de Yoga 720 kun je die in een handomdraai veranderen in een tablet om onderweg wat te lezen of in tentstand video´s te bekijken of andere dingen te doen. Met zoveel flexibiliteit kan het niet anders dan dat je andere en betere manieren vindt om te werken en te ontspannen.
Briljante helderheid tot 4K
Geniet van sprankelende kleuren en fijne details met Ultra HD-beeldscherm van maximaal 4K. Het scherm heeft aan drie kanten een flinterdunne rand om het kijken nog aangenamer te maken. Je kunt nu films en video´s bekijken en videochatten met een helderheid waardoor het lijkt of je er echt bij bent.
Word creatief met de optionele Lenovo Active Pen
Teken een portret voor een cadeau met de optionele Lenovo Active Pen of maak er aantekeningen mee bij het korte verhaal van een vriend. Grote precisie, palmafwijzingtechnologie en ongelooflijke drukgevoeligheid staan samen garant voor een natuurlijke, intuïtieve penervaring. Je zult opnieuw ontdekken hoe creatief je bent.
Mis niets met kristalhelder geluid
Vul de ruimte met je favoriete afspeellijst of voer moeiteloos een conference call. JBL-luidsprekers met Dolby Audio Premium passen het geluid dynamisch aan om de bassen en het volume zonder vervorming te verbeteren. Je kunt rekenen op rijk geluid waar je helemaal in op kunt gaan.
Veelzijdige connectiviteit met Thunderbolt- en USB-poorten
De Yoga 720 heeft twee Type-C USB-poorten waarvan een de revolutionaire Thunderbolt 3-technologie ondersteunt. Daarmee beschik je over bliksemsnelle connectiviteit en gebruiksgemak, of je nu de Yoga oplaadt, bestanden overzet of een groot beeldscherm aansluit.
Vlotte vingerafdrukbeveiliging
Kom de dag vlot door met de vingerafdruklezer van de Yoga 720 die op een veilige en betrouwbare manier de wachtwoordverwarring tot iets uit het verleden maakt. En met de ondersteuning van Windows Hello kun je nu met één vinger beveiligde aankopen doen bij deelnemende winkels.

Laatst bekende prijs: € 1849.31

Bekijk alle Lenovo 2-in-1 laptop Yoga 720-15IKB reviews