Lenovo 2-in-1 laptop Yoga 910-13IKB review

Lenovo 2-in-1 laptop Yoga 910-13IKB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo 2-in-1 laptop Yoga 910-13IKB

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Sterk en schitterend
De Yoga 910 is met zijn hoogwaardige, volledig metalen unibody-ontwerp niet alleen duurzaam maar ook stijlvol. Leverbaar in Champagne Gold, Platinum Silver en Gunmetal Grey met bijpassende Yoga-accessoires; die jou nog meer laten genieten van de 2-in-1 laptop. 
Alles is prachtig in 4K
Met het 4K HD-touchscreen dat nauwelijks randen heeft, geeft de Yoga 910 alles weer in een prachtige heldere resolutie. Op het IPS-beeldscherm met brede kijkhoek kun je al jouw documenten, foto's, video's, games en webpagina's vanaf elke kant bekijken tot in alle adembenemende details.
Prachtig ontwerp, vakkundige constructie
De ingewikkelde horlogeband scharnieren zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze zijn ook zeer functioneel. Ze zijn zo afgesteld dat ze soepel kunnen worden geopend en hebben voldoende weerstand om het touchscreen in elke gewenste stand te plaatsen. De Yoga 910 ziet er altijd geweldig uit en voelt perfect aan of u deze nu gebruikt als tablet of als laptop.
Dun, licht, jouw metgezel bij elke stap
Met een dikte van slechts 14,3 mm en een gewicht van 1,29 kg neem je de Yoga 910 met gemak overal mee naartoe. Werken en spelen—de hele dag lang.
Altijd klaar voor jouw dag
Met een batterij die een hele dag meegaat, houdt deze 360°-laptop er nooit mee op. En ook jouw andere slimme apparaten niet. Via de always-on USB-poort kunt u onder andere jouw smartphone opladen, zelfs als de Yoga 910 is gesloten. Veilig, snel en productief Veeg over de vingerafdruklezer van de Yoga 910 om eenvoudig en veilig in te loggen—sneller dan je een wachtwoord kunt typen. En die snelheid blijft. Met de laatste generatie Intel-processors kun je de hele dag topprestaties leveren. Met de vingerafdruklezer verloopt jouw dag probleemloos, van snel inloggen zonder wachtwoord tot directe online aankopen.

Laatst bekende prijs: € 1399.99

Bekijk alle Lenovo 2-in-1 laptop Yoga 910-13IKB reviews