Lenovo gaming laptop Legion Y740-17ICHG - i7-9750H review

Lenovo gaming laptop Legion Y740-17ICHG – i7-9750H review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo gaming laptop Legion Y740-17ICHG – i7-9750H

Product informatie:

De 9e generatie Intel Core laptopprocessoren van Intel Core zitten boordevol ongelooflijke prestaties, die doorgaans alleen beschikbaar zijn vanaf desktops en leveren desktop-kaliber gaming die u overal mee naartoe kunt nemen. Met een Turbo tot 4,5 GHz, 6 cores en 12 threads hebben Legion-laptops die door deze processors worden aangedreven, genoeg vermogen om veeleisende AAA-games aan te kunnen.
Vertrouwde hardware, voor legendarische gaming
Nieuwe PC's met Windows 10 en 9e generatie Intel Core-processors zijn ontworpen om de nieuwste PC-gamingervaringen te ondersteunen, van het spelen van de nieuwste titels in 4K tot het delen van HDR-schermen – dit alles met de verbluffende natuurgetrouwheid van Intel's media-rijke graphics.1 Krijg het winnende voordeel van snelheid, kracht, prestaties en reactievermogen. Plus, met een nieuwe PC, kunt u onderweg spelen met een dunner, lichter systeem met een verbazingwekkende levensduur van de batterij.
Een nieuwe manier om games te ervaren
NVIDIA GeForce RTX 20 Series-graphics leveren de ultieme laptopgaming-ervaring, met hun Max-Q-ontwerp dat 's werelds dunste, snelste en stilste gaminglaptops mogelijk maakt. Aangedreven door de revolutionaire NVIDIA Turing GPU-architectuur, smelten deze krachtige rigs real-time ray tracing, kunstmatige intelligentie en programmeerbare schaduwwerking samen om u een grafische ervaring te bieden die uniek is in zijn soort.
Gaming's evolutie zet zich voort
Het ontwerp van de Legion-laptop is nog verder geëvolueerd om zich aan te passen aan de twee kanten van de hedendaagse gamers-stijlvol voor het werk, wreed om te spelen. De 17,3″ Y740, met zijn epische specificaties in een volledig aluminium chassis, ziet er strak uit, weegt slechts 2,9 kg, is slechts 22 mm groot en is voorzien van Corsair® iCUE-omgevingssysteemverlichting. Deze laptop is ontworpen om verwachtingen te trotseren en grenzen te doorbreken.
Topkoeling
Hitte – de aartsvijand van gaming performance – is niet langer een probleem, dankzij Legion Coldfront. Coldfront biedt de nieuwste functies die een tweekanaals thermisch systeem kan bieden, waaronder individuele CPU- en GPU-koeling voor koelere systeemtemperaturen, vier thermische ventilatieopeningen voor een betere luchtstroom, speciale warmtesynchronisaties voor koelere toetsenbordtemperaturen en 70 individuele ventilatorbladen per kanaal om systeemlawaai te verminderen.

Laatst bekende prijs: € 2999.00

Bekijk alle Lenovo gaming laptop Legion Y740-17ICHG – i7-9750H reviews

About the Author