Lenovo laptop 110-15ISK review

Lenovo laptop 110-15ISK review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop 110-15ISK

Name
Review score

Product informatie:

De ideale laptop voor elke dag
Deze Lenovo Ideapad neem je overal met je mee en maakt je dagelijkse werk op de computer makkelijker. Extreem snel opstarten dankzij SSD, extra snel toegang tot al je applicaties dankzij Windows 10 Home en razendsnel browsen dankzij hoge WiFi-connectiviteit.
Razendsnel opstarten
Ken je die tijd nog, dat je een kopje koffie ging zetten terwijl je computer stond op te starten? Met de Lenovo laptop 110-15ISK is dit tijdverlies totaal verdwenen. In slechts 15 seconden start de laptop op. De snelheid is te danken aan de SSD en processor. SSD is bovendien vele malen stiller en betrouwbaarder dan welke andere harde schijf dan ook.
Voor al je dagelijkse computerwerkzaamheden
De Lenovo laptop 110-15ISK is perfect voor dagelijks gebruik. Alle reguliere applicaties zoals internetten, mailen en werken in Word draaien soepel op hoog tempo dankzij de Intel Core i5 processor. Ook voor studenten is deze laptop ideaal, bijvoorbeeld voor intensief gebruik van Powerpoint en Excel. Het Full HD scherm van deze Lenovo maakt de laptop geschikt om films en tv series in hoge kwaliteit te bekijken. Het beeld is bijna twee keer zo scherp als een HD beeldscherm. Zo zorgt deze laptop er niet alleen voor dat je je werk en taken goed uit kunt voeren, hij zorgt ook voor een gezonde dosis fun.
Browsen op hoge snelheid
Browsen is met deze Lenovo 110-15ISK extreem snel. De Ideapad is voorzien van 802.11 a/c WiFi-connectiviteit, wat je een wel drie keer zo snelle verbinding geeft als 802.11 b/g/n. Hoeveel tabs je ook opent en wat je ook streamt of download, je staat versteld van de snelheid.
Het beste van Windows
Met Windows 10 Home is het extra prettig om deze laptop te gebruiken. Je bent voorzien van het vertrouwde startmenu dat je gewend bent en hebt tegelijkertijd toegang tot slimme innovaties. Zo laat je vier applicaties tegelijk op je scherm verschijnen en ben je goed beveiligd tegen malware. Met de Lenovo 110-15ISK kies je voor een laptop waar je elke dag plezier van hebt. Opstarten, browsen en wisselen tussen applicaties gaat ongkend snel. Of je nu dagelijks internet, Powerpoint gebruikt of films in hoge kwaliteit wilt kijken, de Ideapad is hiervoor ideaal.”

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Lenovo laptop 110-15ISK reviews