Lenovo laptop 110S-11IBR review

Lenovo laptop 110S-11IBR review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop 110S-11IBR

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar
Bent u op zoek naar een eenvoudige en betrouwbare laptop voor een betaalbare prijs? De IdeaPad 110S voldoet aan alle eisen. Dit 11,6-inch apparaat met uitstekende prestaties en een betrouwbare CPU levert heldere HD-beelden in een slanke, robuuste en lichte behuizing. Deze laptop doet alles wat u wilt, waar u ook bent.
Razendsnelle WiFi
Of u nu video's bekijkt, games speelt of gewoon op internet surft, u zult blij zijn met de snelheid van 802.11 ac WiFi met een verbindingssnelheid die tot 3 keer sneller is dan b/g/n en met minder vertragingstijd.
Geniet van langdurige prestaties
Uw Ideapad 110s is uitgerust met de nieuwste Intel® Pentium®-processor die al uw taken moeiteloos uitvoert. Ervaar de uitstekende prestaties terwijl u zonder problemen meerdere taken tegelijk uitvoert. Doe uw werk, communiceer met vrienden en familie of maak onderweg gebruik van multimedia. Wat u ook wilt doen, deze laptop laat u niet in de steek.
Kristalhelder beeldscherm met IPS-technologie
Neem afscheid van de standaarddefinitie. De Ideapad 110s beschikt over HD-graphics voor levendige, scherpe beelden; geweldig voor films, games en het delen van foto's.
Productiviteit en comfort
De Ideapad 110s heeft een aantal functies om uw productiviteit en uw comfort te optimaliseren. Het verbeterde scharnierontwerp is robuuster en kan soepel 180 graden draaien naar een vlakke positie; ideaal als u het beeld wilt delen.
Behoudt zijn waarde jarenlang
De Ideapad 110s is uitgerust met alles wat u nodig hebt en niets wat u niet nodig hebt. Ook kunnen er nieuwe software en upgrades voor de komende jaren op worden geïnstalleerd, waardoor hij nog langer zijn waarde houdt.
De perfecte balans voor een dynamisch leven
De combinatie van een betrouwbare CPU, hoogwaardige componenten en degelijke techniek in de Ideapad 110s zorgen voor een uitstekende balans tussen prestaties en betrouwbaarheid, voor een betaalbare prijs. En met een gewicht van slechts 1,15 kg, een dikte van 17,8 mm en een 11,6-inch scherm, is dit apparaat zeer mobiel en kunt u het altijd meenemen. U kunt ook kiezen uit vier levendige kleuren: platinazilver, krijtwit, flamencorood en aquablauw.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Lenovo laptop 110S-11IBR reviews

About the Author