Lenovo laptop 310-15IKB review

Lenovo laptop 310-15IKB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop 310-15IKB

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Lenovo IdeaPad 310-15IKB
Snel, responsief processorvermogen
De nieuwe standaard voor pc-prestaties is gearriveerd: Intel® 7e generatie Core™ processors. Deze bliksemsnelle processorserie, rijk aan functies, met ingebouwde beveiliging, is gemaakt om uw productiviteit, creativiteit en 3D-games naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast kunt u dankzij 7e generatie Intel Core processors uw fantasie de vrije loop laten en de mogelijkheden verkennen, door gebruik te maken van de spannende functies van Windows 10.
Dynamische audio
Geniet van een daadwerkelijk plezierige ervaring met thuisentertainment. Dankzij Dolby -technologie en stereoluidsprekers klinken uw muziek en films groots en bombastisch op de Ideapad 310.
Aanpasbare graphics
Zorg zelf voor een goede balans tussen kosten en grafische kracht. Kies voor geïntegreerde Intel® graphics of voor discrete, geavanceerde NVIDIA® GeForce®-graphics. Discrete graphics geven u een boost bij het bewerken van video's en foto's.
Bliksemsnel surfen
802.11 a/c WiFi-connectiviteit is standaard onderdeel van de Ideapad 310, waardoor hij perfect is voor bliksemsnel surfen, streamen en downloaden. 802.11 a/c WiFi levert een tot 3 keer snellere verbinding dan 802.11 b/g/n.
Meer dan genoeg storageruimte
Dankzij 256 GB SSD-storageruimte heeft u meer dan genoeg plaats voor al uw gegevens, video's, muziek en foto's. Doordat het een SSD schijf is starten programma's ook nog een razendsnel op!
Glimlachen, omwisselen en sorteren. In een paar seconden.
Lenovo Photo Master 2.0 combineert een moderne fotobibliotheek met krachtige, eenvoudig te gebruiken navigatie- en editingtools. Dankzij functies zoals Auto Face Replace en Smart Event Sort kunt u uw foto's nu tot in perfectie organiseren en optimaliseren.

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Lenovo laptop 310-15IKB reviews

About the Author