Lenovo laptop 320-17IKB BLACK review

Lenovo laptop 320-17IKB BLACK review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop 320-17IKB BLACK

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Slank, strak en krachtig. Geen zorgen, waar je ook bent.
De Ideapad 320-17IKB is een slanke lichtgewicht laptop met flinke verwerkingskracht. De nieuw ontworpen Ideapad 320-17IKB is enorm verbeterd ten opzichte van de 120S-serie, met een Intel Core i5 processor van de 7e generatie, meer geheugen en opslag voor een razendsnelle werking, kraakheldere FHD-weergave en een hoogwaardige metalen afwerking. Ontworpen om op stijlvolle wijze te voldoen aan al je behoeften op het gebied van productiviteit en entertainment.
Dun en licht
De Ideapad 320-17IKB is stijlvol, slank en verrassend draagbaar. Als je onderweg wilt kunnen werken of iets wilt bekijken, hoef je niet met een zware computer te zeulen. De Ideapad 320-17IKB heeft strakke, schuine randen en een hoogwaardige metalen behuizing. Dit stijlvolle, flexibele ontwerp past altijd bij je stijl. 
Geniet van scherpe beelden terwijl je films streamt of online door foto's bladert. De Ideapad 320-17IKB biedt een 1600 bij 900 resolutie op een 17.3 inch IPS-beeldscherm. En dankzij een nieuw ontwerp waarbij twee randen rond het scherm aanzienlijk zijn verkleind, geniet je nu van helderheid over het hele beeldscherm.
Windows 10
De Ideapad 320-17IKB wordt geleverd met Windows 10 Home, dat allerlei interessante nieuwe functies bevat. Heb je een cadeausuggestie nodig? Vraag het Cortana, je eigen digitale persoonlijke assistent. Cortana werkt met meer dan duizend apps en services, zodat je altijd antwoord krijgt op je vragen. En het mooiste: Cortana werkt op al je Windows 10-apparaten, zodat je overzichtelijk kunt werken.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Lenovo laptop 320-17IKB BLACK reviews

About the Author