Lenovo laptop 330S-14IKB review

Lenovo laptop 330S-14IKB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop 330S-14IKB

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Slanke efficiëntie
Maak kennis met de Ideapad 330s. Dunner en lichter met smalle randen voor breder beeld, de allernieuwste processors en hogere grafische prestaties. Kan elke taak met gemak aan.
Eenvoudig, slank en luxueus
De Ideapad 330s is voorzien van een gestroomlijnd chassis met een gepolijste aluminium cover en is ontworpen om indruk te maken. 
Gaat overal mee naartoe
De batterij gaat tot zeven uur mee. De Ideapad 330s volgt je dus de hele dag moeiteloos, waar je ook gaat. Batterij bijna leeg en in tijdnood? De Ideapad 330s ondersteunt snelladen: 15 minuten in het stopcontact levert tot 2 uur gebruik op. Verder kun je zelfs wanneer je laptop uit staat je telefoon en andere apparaten opladen via de USB 3.0-poort. Doe meer met je tijd.
Schonere, veiligere installatie
Bij Lenovo staat een opgeruimd bureaublad en een veiligere pc-beleving, rechtstreeks uit de doos, hoog in het vaandel. Er zijn slechts vijf speciaal geselecteerde toepassingen vooraf geïnstalleerd die zijn ontworpen om je productiviteit te verhogen.
Levensechte helderheid
De Ideapad 330s heeft een beeldscherm met grote kijkhoek, tot FHD-resolutie en ultradunne randen van 5,7 mm en biedt daarmee de dynamische beleving van een draagbare thuisbioscoop.

Laatst bekende prijs: € 729.00

Bekijk alle Lenovo laptop 330S-14IKB reviews

About the Author