Lenovo laptop 330S-15IKB review

Lenovo laptop 330S-15IKB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop 330S-15IKB

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Lenovo Ideapad 330S 15” laptop
Slanke efficiëntie
Maak kennis met de Ideapad 330s. De Ideapad is dunner en lichter met smalle randen voor een breder beeld, de allernieuwste processors en snellere grafische prestaties. Zo kun je elke taak met gemak aan.
Functies
Eenvoudig, slank en zeer geavanceerd
Met een gestroomlijnd chassis met een gepolijste aluminium behuizing is de Ideapad 330s ontworpen om indruk te maken. Kies uit tal van geraffineerde kleurschakeringen en geef het apparaat een persoonlijk tintje.
Ontworpen voor jou
Voor snelle toegang is de aan/uit-knop weer in de rechterbovenhoek van het toetsenbord geplaatst. Bovendien kun je kiezen voor een gebruiksvriendelijk verlicht numeriek toetsenblok.
Snelladen, wanneer je maar wilt
Wij weten dat je van alles te doen hebt. En wie wil er nu vastzitten aan een stopcontact? De Ideapad 330s heeft niet alleen een batterijduur tot 7 uur, maar biedt ook de mogelijkheid van snelladen: een kwartier in het stopcontact levert je al twee uur batterijduur op. Even snel opladen en je kunt weer verder met je dag.
Windows 10 wordt steeds beter
Haal alles uit Windows 10 met de nieuwe update vol interessante functies. De krachtige, vernieuwde app Foto's maakt het gemakkelijker en leuker om je verhaal te vertellen in de vorm van een video: je kunt een soundtrack toevoegen, overgangen gebruiken, 3D-effecten toepassen en nog veel meer. En delen gaat sneller dan ooit, met intuïtieve instellingen om direct contact te maken met de mensen die belangrijk voor je zijn.
Schonere, veiligere installatie
Wij willen je standaard een opgeruimd bureaublad en een veiligere pc-beleving bieden. Deze Ideapad krijg je met slechts vijf speciaal geselecteerde standaard geïnstalleerde toepassingen die zijn ontworpen om je productiviteit te verhogen.
Levensecht beeld
Met een beeldscherm met grote kijkhoek, een resolutie tot FHD en ultradunne randen van 5,9 mm biedt de Ideapad 330s de dynamische beleving van een draagbare thuisbioscoop.
Vol en warm geluid van Dolby Audio™
Met Dolby Audio biedt de Ideapad 330s een sterk verbeterde entertainmentbeleving. Draai het volume open en geniet van elk detail, zonder vervorming.

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Lenovo laptop 330S-15IKB reviews

About the Author