Lenovo laptop 520S-14IKB I7 8GB 256SSD FHD review

Lenovo laptop 520S-14IKB I7 8GB 256SSD FHD review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop 520S-14IKB I7 8GB 256SSD FHD

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Lenovo laptop 520S-14IKB
Slank en strak. Onverwacht krachtig.
Met zijn zeer geavanceerde Intel-processor, levendige FHD-resolutie en stijlvol ontwerp biedt de IdeaPad 520S je het beste van alle werelden: topprestaties in een superslanke omhulling. De IdeaPad 520S bouwt voort op het succes van de IdeaPad 320S, en biedt daarnaast nog de extra grafische kracht van de NVIDIA GeForce 940MX, meer oppervlakken van hoogwaardig metaal en de baanbrekende optie van een supersnelle vingerafdruklezer.
Krachtige productiviteit
Met een 7e generatie Intel Core i7-processor en tot 8 GB DDR4-geheugen bevat de IdeaPad 520S verrassend veel rekenkracht. Je kunt gelijktijdig meerdere programma's uitvoeren en naadloos heen en weer schakelen tussen browsertabs: zo eenvoudig kan multitasking zijn.
Geavanceerde grafische prestaties met NVIDIA
Of je nu games speelt of content creëert of bewerkt: op gebied van entertainment en productiviteit houdt de IdeaPad 520S altijd al je behoeften bij. Als upgrade van de IdeaPad 320S is de IdeaPad 520S voorzien van een NVIDIA GeForce 940MX grafische kaart met eigen processor. Zo kun je genieten van bliksemsnelle graphics en snellere prestaties bij bewerken van foto's en video's.
Wees gerust met meer dan voldoende storage
Met enkelvoudige storage tot 512 GB SATA SSD of hybride storage tot 128 GB PCIe SSD + 1 TB SATA HDD combineert de IdeaPad 520S topprestaties met royale opslagruimte, waarin je verzamelingen films, muziek, apps, foto's en andere bestanden rustig verder kunnen groeien.
Slank en licht met stijl
Met een gewicht van nog geen 1,7 kg en een dikte van slechts 19,33 mm is de IdeaPad 520S lichter dan een hardcover boek. Je neemt hem zo overal mee naartoe. En daarnaast hebben we de hele IdeaPad 5-serie voorzien van afgeschuinde randen en meer vlakken van hoogwaardig metaal: met een laptop zo strak en chic kun je je altijd laten zien. Verkrijgbaar in vijf verfijnde 'ton-sur-ton'-kleuren met zachte afwerking: Champagne Gold en Mineral Grey.
Snelle en veilige vingerafdruklezer
Wachtwoorden zijn een heel gedoe, maar je kunt tegenwoordig je beveiliging niet meer laten versloffen. Bij de IdeaPad 520S heb je de optie voor een vingerafdruklezer, waarmee je onmiddellijk en veilig inlogt. Zo win je kostbare tijd terug en ook je gemoedsrust. En dankzij Windows Hello log je daarnaast ook moeiteloos met één vingeraanraking in bij allerlei sites zoals DropBox.
Maak je leven aangenamer met Windows 10 en Lenovo App Explorer
Geniet van het gemak van Windows 10 Home met je eigen digitale assistent Cortana. Stel herinneringen in die met al je andere apparaten worden gesynchroniseerd, of stel hardop een vraag: Cortana werkt samen met meer dan duizend apps en services, zodat je altijd antwoord krijgt op je vragen. En met Lenovo App Explorer heb je alleen nog de apps die je nodig hebt. Dus geen overbodige programma's en geen gedoe.
Briljante helderheid tot FHD IPS
We hebben de IdeaPad 520S opnieuw ontworpen, met dunnere randen rondom het 14-inch beeldscherm. Maar daarnaast biedt de 520S ook een verbluffende en kristalheldere schermresolutie. Geniet van een helder HD-beeld of het visueel spectaculaire Full HD IPS. Of je nu lekker op de bank ligt of met vrienden kijkt, dankzij IPS kun je je favoriete shows bekijken vanuit praktisch elke hoek.
Kristalheldere audio dankzij Harman-luidsprekers met Dolby Audio
Geniet je van je favoriete playlist of ben je aan het videochatten met vrienden? Bij alles heb je een helder en vol geluid. De twee Harman-luidsprekers met Dolby Audio bieden geluidsoptimalisatie met meer detail in een breed spectrum, bij elk volume.

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle Lenovo laptop 520S-14IKB I7 8GB 256SSD FHD reviews

About the Author