Lenovo laptop IdeaPad 100S-14IBR-2GB-64GB review

Lenovo laptop IdeaPad 100S-14IBR-2GB-64GB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop IdeaPad 100S-14IBR-2GB-64GB

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Compact en perfect voor die lichte werkzaamheden
Hij beschikt over een Intel Celeron processor, 2 GB werkgeheugen en een 64 GB eMMC-opslag. En over de belangrijkste functies is er het volgende te vertellen:
Tot Windows 10 Home
Het is dat bekende Windows-gevoel, maar dan nog beter! Het startmenu is terug, beter dan ooit. Uitbreiden, aanpassen, wat u maar wilt. Werk met meer apparaten die u belangrijk vindt, zoals printers, camera's en USB's. Start snel op en ga snel door waar je mee bezig was dankzij InstantGo. En geniet van extra beveiligingsfuncties om je te beschermen tegen apparaatdiefstal en malware.
Intel® Core™ i-serie processors
Vertrouw op baanbrekende prestaties van de nieuwste Intel® Core™ i-serie processors.
Ontworpen voor waarde
Waar voor jouw geld zonder in te leveren op prestaties: de 14 inch Ideapad 100S is eenvoudig te gebruiken en heeft een batterijduur van 7 uur**. En deze krijg je ook met een zeer betaalbaar prijskaartje.
Uiterst draagbaar
Zeul nooit meer een zware, onhandige laptop mee. De Ideapad 100S is slechts 18,6 mm dun en weegt slechts 1,5 kg, waardoor deze ideaal is als je steeds onderweg bent.
Connectiviteit
Naast USB 3.0 en HDMI-poorten heeft de Ideapad 100S ook een handige microSD-kaartingang voor storageruimte. Deze heeft ook 802.11 b/g/n WiFi-connectiviteit en optionele Bluetooth® 4.0, waardoor je overal het internet op kunt, waar je ook bent.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Lenovo laptop IdeaPad 100S-14IBR-2GB-64GB reviews

About the Author