Lenovo laptop Ideapad 110-15ISK review

Lenovo laptop Ideapad 110-15ISK review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop Ideapad 110-15ISK

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

IdeaPad 320 15''
Alles van de IdeaPad 320 is ontworpen om jouw leven makkelijker te maken. Met zijn opties voor krachtige processors en discrete grafische kaarten kan hij alles aan wat je hem voorzet. Met Windows 10 Home reeds geïnstalleerd, heb je de persoonlijke assistentie van Cortana. Zij is ontworpen om te helpen met het openen van apps en het beantwoorden van jouw vragen — of je deze nu typt of inspreekt. Geniet van het gemak dat IdeaPad 320 biedt: van een strak ontwerp tot een rustige desktop-interface. De grootste uitdaging is het kiezen van jouw ideale kleur.
Prestaties waar je op kunt bouwen
Dankzij de tot 7e generatie, zeer geavanceerde Intel® Core™ i7-processor en tot 16 GB DDR4-geheugen kun je rekenen op bliksemsnelle respons en betrouwbare prestaties. Je kunt gelijktijdig meerdere programma's uitvoeren en naadloos heen en weer schakelen tussen browsertabs — zo eenvoudig kan multitasking zijn.
Duurzaam tot aan de afwerking
Ze hebben de IdeaPad 320 opnieuw vormgegeven met een slank unibody-chassis en ook unieke, speelse kleuropties. En wat nog beter is: de IdeaPad 320 is ontworpen om jou bij te blijven. Hij is voorzien van een speciale beschermende afwerking tegen de klappen van het dagelijks gebruik, met extra rubberen details op de bodem voor maximale ventilatie en een langere levensduur.
Geavanceerde grafische kracht met NVIDIA
Bij de IdeaPad 320 heb je de keuze uit verschillende grafische opties, zoals bijvoorbeeld een krachtige NVIDIA® GeForce™ 940MX or GeForce™ MX150 grafische kaart. Dankzij het eigen processorvermogen geniet je met discrete grafische kaarten van vloeiender beelden, minder tearing en betere gameprestaties, zonder dat de totale snelheid en het responsvermogen van het systeem eronder lijden. Of je nu wilt gamen, creatief bezig bent of content bewerkt, je bent overal verzekerd van haarscherp beeld.
Briljante resolutie De IdeaPad 320 biedt tot Full HD-resolutie en is voorzien van anti-schitteringstechnologie. Je zult versteld staan van het heldere beeld bij films, websurfen en alles wat je verder doet.
Krachtige hybride storage
Kies tussen de zeer gulle storage met tot 2 TB SATA HDD, of prestatiebevorderende hybride storage met tot 128 GB PCIe SSD plus 1 TB SATA HDD. Zonder extra kosten krijg je meer dan voldoende ruimte om fotocollecties, films en nog veel meer op te slaan.
Kom de dag vlot door met Windows 10
De IdeaPad 320 wordt geleverd met Windows 10 Home, dat allerlei interessante nieuwe functies bevat. Wil je weten waar je vlakbij een goed Indiaas restaurant vindt, of heb je suggesties voor een cadeau nodig? Vraag het Cortana — je eigen digitale persoonlijke assistent. Cortana werkt samen met meer dan duizend apps en services, zodat je altijd antwoord krijgt op je vragen. En het mooiste: Cortana werkt op al je Windows 10-apparaten, zodat je overzichtelijk kunt werken.
Nieuw touchpad voor snellere reactietijd
Het touchpad van de IdeaPad 320 heeft een nieuw ontwerp gekregen, voor een betere gebruikerservaring met gebaren voor meerdere vingers. Aanraken, klikken, zoomen.
Directe toegang binnen handbereik
Meld je in minder dan twee seconden op je laptop aan met onze optionele vingerafdruklezer deze is drie keer sneller dan de gemiddelde tijd om een wachtwoord te typen.
Eenvoudige toegang tot films en nog meer
De IdeaPad 320 beschikt over een dvd-station(optionele), zodat je altijd kunt genieten van je favoriete films en muziek die je al bezit.
Kristalhelder geluid op elk volume
Dankzij de voor Dolby Audio geoptimaliseerde luidsprekers levert de IdeaPad 320 op elk volume kristalhelder geluid met minimale vervorming. Of je nu je playlist met favorieten streamt of een videochat voert met je familie — je hoort elk detail.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Lenovo laptop Ideapad 110-15ISK reviews

About the Author