Lenovo laptop IdeaPad 120S-14 (Grijs) review

Lenovo laptop IdeaPad 120S-14 (Grijs) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop IdeaPad 120S-14 (Grijs)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Stijlvol ontwerp met een duurzame afwerking
De Ideapad 120S is voorzien van een opnieuw ontworpen chassis; de simpele, strakke lijnen geven een moderne twist aan een klassieke stijl. Je rekent erop dat je apparaten je bij kunnen houden. Daarom is de Ideapad 120S voorzien van een beschermende afwerking tegen de klappen van het dagelijks gebruik. Daarnaast is hij voorzien van subtiele rubberen details op de bodem voor maximale ventilatie en een langere levensduur. Beschikbaar in Denim Blue en Mineral Grey.
  Langdurige prestaties
Met een krachtige Intel-processor en tot 8 GB LPDDR4-geheugen kan de Ideapad 120S uitstekend multitasken. Meerdere programma's tegelijk uitvoeren. Razendsnel bestanden zoeken en openen. Schakelen tussen tabbladen op het web. Surfen en kijken. Niets zal je tegenhouden.
  Meer dan genoeg opslagruimte
Met tot 1 256 GB SDD-opslag krijg je meer dan voldoende ruimte om fotocollecties, films en nog veel meer op te slaan.
  Dankzij de kristalheldere HD-beeldweergave voelt het alsof je er echt bent
Videochatten met familie. Je favoriete show streamen. Surfen op het web. Met Ideapad 120S mis je nooit een detail. Ervaar kristalhelder beeld met het high-definition 14-inch beeldscherm met ontspiegeling. Zo kun je achterover leunen, multitasken of samen met een vriend kijken.
  Blijf onderweg met een batterijduur van 8 uur en always-on opladen
Het leven is hectisch en je wilt je geen zorgen maken over een lege batterij. De Ideapad 120S heeft een batterijduur van meer dan 8 uur en je kunt je andere apparaten altijd opladen, zelfs wanneer de Ideapad 120S uit staat.
  Met de type C-poort heb je geen compatibiliteitsproblemen met andere apparaten
De Ideapad 120S is voorzien van een gebruiksvriendelijke type C-poort. Deze is compatibel met andere oplaadbare apparaten. Je hoeft dus geen extra kabels of laders aan te schaffen. Dat is al één zorg minder.
  Maak je leven aangenamer met Windows 10 Home
Heb je een cadeausuggestie nodig? Vraag het Windows Cortana, je eigen digitale persoonlijke assistent. Cortana werkt met meer dan duizend apps en services, zodat je altijd antwoord krijgt op je vragen. En het mooiste: Cortana werkt op al je Windows 10-apparaten, zodat je overzichtelijk kunt werken.
  Met Lenovo App Explorer kies je alleen de apps die je nodig hebt
Bij Lenovo staat een opgeruimd bureaublad en een veilige computerervaring, rechtstreeks uit de doos, hoog in het vaandel. Alle apps van derden zijn verwijderd behalve McAfee LiveSafe en Microsoft Office. Met Lenovo App Explorer kun je eenvoudig en veilig de apps die je nodig hebt ontdekken en installeren.
  Ergonomisch toetsenbord en touchpad
Het toetsenbord van de Ideapad 120S is ontworpen voor jouw comfort, met gebogen toetsen en een ergonomische indeling. Het touchpad uit één stuk biedt onmiddellijke responsiviteit met gebaren voor meerdere vingers. Aanraken, klikken en zoomen: je voelt het verschil.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Lenovo laptop IdeaPad 120S-14 (Grijs) reviews

About the Author