Lenovo laptop IdeaPad-15AST-WIT review

Lenovo laptop IdeaPad-15AST-WIT review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop IdeaPad-15AST-WIT

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Het leven is makkelijker de Lenovo IdeaPad 320
Alles aan de IdeaPad 320 is zodanig ontworpen om jouw leven makkelijker te maken. Taken tik je vliegensvlug af, dankzij zijn snelheid. Met het besturingssysteem Windows 10 Home, heb je de persoonlijke assistentie genaamd Cortana aan je zijde, die je helpt apps te openen en antwoord te geven op al je vragen- of je het nu typt of inspreekt. Van het nieuwe gestroomlijnde ontwerp naar een schonere desktop interface, geniet u van de eenvoud die IdeaPad 320 biedt. De IdeaPad biedt je een strak ontwerp en eenvoud aan, met een rustige desktopinterface. En daar kun je pas echt van genieten.
Duurzaamheid tot aan de afwerking
Lenovo heeft de IdeaPad 320 opnieuw vormgegeven met een slank unibody-chassis en ook unieke, speelse kleuropties met verschillende schakeringen toegevoegd: Platinum Grey (grijs), Onyx Black (zwart), Blizzard White (wit) en Denim Blue (blauw), Plum Purple (paars) en Coral Red (rood). En wat nog beter is: de IdeaPad 320 is ontworpen om jou bij te blijven. Hij is voorzien van een speciale beschermende afwerking tegen de klappen van het dagelijks gebruik, met extra rubberen details op de bodem voor maximale ventilatie en een langere levensduur.
Weerspiegeling van omgevingslicht, verleden tijd
Herinner je nog dat je op zonnige dagen altijd de lamellen dicht moest slaan of de rolluiken omlaag moest trekken, omdat je omgevingslicht altijd weerspiegeld werd op je scherm? Met de IdeaPad 320 heb je dit gebeuren zelden tot nooit. Dus voortaan geniet jij op deze IdeaPad 320 van visuele helderheid als je films kijkt of doorgaans aan het internetten bent.
Krachtige hybride storage
Met voldoende opslagruimte van maximaal 1 TB SATA HDD heeft u ruim genoeg ruimte om uw collectie foto's, films en veel meer op te slaan- zonder extra geld te spenderen krijg je meer dan voldoende ruimte.
Kom de dag vlot door met Windows 10
De IdeaPad 320 brengt u Windows 10 Home, met een scala aan spannende nieuwe functies. Wil je een lokaal Indisch restaurant vinden of cadeau suggesties nodig hebben? Vraag Cortana – je eigen digitale persoonlijke assistent. Cortana werkt met meer dan duizend apps en services om ervoor te zorgen dat je altijd de antwoorden krijgt op je vragen. En het mooiste: Cortana werkt op al je Windows 10-apparaten, zodat je overzichtelijk kunt werken.
Houd het eenvoudig met Lenovo App Explorer
Met Lenovo App Explorer kies je alleen de apps die je nodig hebt. Het is een simpele en veilige manier om je computer aan je voorkeuren aan te passen en een onmisbaar onderdeel van de belofte van Lenovo voor opgeruimde en veilige pc's.
Nieuw touchpad voor snellere reactietijd
Het touchpad van de IdeaPad 320 heetf Lenovo een nieuw ontwerp gegeven, voor een betere gebruikerservaring met gebaren voor meerdere vingers. Aanraken, klikken, zoomen — je voelt het verschil.
Kristalhelder geluid op elk volume
Dankzij de voor Dolby Audio geoptimaliseerde luidsprekers levert de IdeaPad 320 op elk volume kristalhelder geluid met minimale vervorming. Of je nu je playlist met favorieten streamt of een videochat voert met je familie — je hoort elk detail.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Lenovo laptop IdeaPad-15AST-WIT reviews

About the Author