Lenovo laptop IdeaPad 320-17ABR (Zwart) review

Lenovo laptop IdeaPad 320-17ABR (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop IdeaPad 320-17ABR (Zwart)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Lenovo Ideapad 320 is ontworpen om het leven te vereenvoudigen. Je voert gemakkelijk meerdere programma’s en applicaties tegelijk uit, schakelt er moeiteloos tussen waardoor je eenvoudig kan multitasken. Allemaal dankzij zijn hoge processor snelheid, het ruime werkgeheugen en het grote scherm.
Lenovo Ideapad 320-17ABR
Prestaties
Uitgerust met een AMD A10-9620P APU processor van de 7e generatie, 8GB werkgeheugen, 256GB SSD met een schrijfgeheugen van maar liefst 6GB per seconde en een ontspiegeld 17,3 inch LED breedbeeldscherm met een hoge resolutie van 1600×900 pixels, beschik je over uitstekende hardware voor indrukwekkende prestaties.
Software
De Ideapad komt voorgeïnstalleerde software als Windows 10 Home en Cortana. Dat laatste is de handige virtuele assistent van Microsoft, waarmee je zowel met je stem als met een toetsenbord zoekopdrachten kunt doen, herinneringen kan instellen, mails versturen, applicaties kan openen en nog veel meer.
Strak design
Een uitermate slanke laptop, dat gepaard gaat met een ingetogen maar strak design. Beschikt over een nieuw vormgegeven touchpad voor een verbeterde gebruikerservaring en reactietijd. Geschikt voor gebaren met meerdere vingers zoals aanraken, inzoomen en klikken en voelt nu nog natuurlijker aan.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Lenovo laptop IdeaPad 320-17ABR (Zwart) reviews

About the Author