Lenovo laptop IdeaPad 330-15IKB review

Lenovo laptop IdeaPad 330-15IKB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop IdeaPad 330-15IKB

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Soms is het beter om het eenvoudig te houden. Dankzij de superieure processor en geavanceerde grafische opties is de Ideapad 330 even krachtig als gebruiksvriendelijk. De Ideapad is beschikbaar in diverse stijlvolle kleuren en is veilig, duurzaam en voorbereid op alles, nu en in de toekomst.
Ideapad 330-15IKB (15 inch)
Ontworpen om je bij te houden
Een laptop is niet alleen een apparaat, maar ook een investering. Daarom is de Ideapad 330 voorzien van een speciale afwerking die het apparaat moet beschermen tegen de normale slijtage als gevolg van dagelijks gebruik, met extra rubber aan de onderzijde voor een optimale ventilatie en een langere levensduur.
Snelladen, wanneer je maar wilt
Batterij bijna leeg en in tijdnood? De Ideapad 330 biedt een batterijduur tot 6 uur en ondersteuning voor snelladen: 15 minuten in het stopcontact levert tot 2 uur gebruik op.* Benut je tijd optimaal.
*Uitgeschakeld. 65W-stroomvoorziening vereist.
Voldoende opslagruimte voor je foto's, films en meer
De snelle SSD met 128 GB opslagruimte staat garant voor kortere opstarttijden en een snellere gegevensoverdracht.
Schonere, veiligere installatie
Standaard een opgeruimd bureaublad en een veiligere pc-beleving. Deze Ideapad krijg je met slechts vijf speciaal geselecteerde standaard geïnstalleerde toepassingen die zijn ontworpen om je productiviteit te verhogen.
Levensechte helderheid en een vol en warm geluid
Met een resolutie van 1920 x 1080 pixels op een 15,6″ beeldscherm biedt de Ideapad 330 indrukwekkende beelden onderweg. Gecombineerd met Dolby Audio resulteert dit voor de 330 in een aanzienlijke verbetering van je entertainmentbeleving. Draai het volume open en geniet van elk detail, zonder vervorming.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Lenovo laptop IdeaPad 330-15IKB reviews

About the Author