Lenovo laptop IdeaPad 520S-14IKBR (Grijs) review

Lenovo laptop IdeaPad 520S-14IKBR (Grijs) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop IdeaPad 520S-14IKBR (Grijs)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Hoogwaardige prestaties dankzij de Intel i5-processor in combinatie met 8GB werkgeheugen. Samengevoegd in een compacte verpakking. Dat is de IdeaPad 520S-14IKBR.
Lenovo IdeaPad 520S-14IKBR i5, 8GB, 512GB SSD Grijs
Met zijn 14 inch scherm en slanke behuizing is dit een uitermate handzame en veelzijdige laptop. In deze compacte verpakking tref je echter een krachtige Intel i5 processor en 8GB RAM geheugen aan, meer dan genoeg om uiterst soepel de standaard applicaties op je laptop te laten draaien.
Multitasken op volle snelheid
Ben je regelmatig met meerdere dingen tegelijk bezig op je computer? Dat is met deze krachtige laptop geen enkel probleem. De combinatie van een 7e generatie Intel Core i5-processer en 8 gigabyte geheugen zorgt ervoor dat je tientallen programma's op hetzelfde moment kunt openen en gebruiken.
Full-HD scherm
Het beeldscherm van de Lenovo 520S-14IKBR heeft een Full-HD kwaliteit en is tevens uitgerust met IPS anti-schitteringstechnologie. Daardoor heb je vanuit elke hoek een goed en scherp beeld en kun je gemakkelijk met meerdere personen naar het scherm kijken.
Volop verbindingsmogelijkheden
Een 2e scherm aansluiten, een muis gebruiken of een draadloze speaker verbinden? Met een HDMI-uitgang, 2 reguliere usb-aansluitingen, 1 usb-c aansluiting, bluetooth en wifi heb je veel verbindingsmogelijkheden om alles uit je laptop te halen. Op zoek naar een compacte en krachtige laptop waarop je kunt werken en surfen? Kies dan voor de 520S-14IKBR notebook en gebruik hem thuis en onderweg.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Lenovo laptop IdeaPad 520S-14IKBR (Grijs) reviews

About the Author