Lenovo laptop IdeaPad S130-11IGM review

Lenovo laptop IdeaPad S130-11IGM review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop IdeaPad S130-11IGM

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Als je een krachtige, zeer dunne, maar toch betaalbare laptop zoekt, kijk dan eens naar de Ideapad S130. Deze duurzame laptop is gebruiksvriendelijk, gaat lang mee en heeft een lange batterijduur en een stijlvol, dun en licht ontwerp.
Lenovo Ideapad S130-11IGM (11inch)
Duurzaam
Laten we wel wezen: de aanschaf van een laptop biedt een kans om te groeien. Je wilt dat je aanschaf jarenlang meegaat. Daarom is de Ideapad S130 voorzien van een speciale afwerking die het apparaat beschermt tegen normale slijtage door alledaags gebruik, met extra rubberen details aan de onderzijde die zorgen dat het apparaat stiller en koeler blijft en langer meegaat.
Betrouwbaar stroomvoorziening
Met de Ideapad S130 hoef je je nooit zorgen te maken. Dankzij een batterijduur van wel 8 uur kun je erop rekenen wanneer je onderweg bent. Je komt nooit met een lege batterij te zitten wanneer je door de stad rondloopt.
Niet vermoeiend voor de ogen
Of je nu een video kijkt of een werkstuk schrijft dat de volgende ochtend klaar moet zijn, alles ziet er scherp uit op het HD-scherm van de Ideapad S130’.
Dun, licht en makkelijk te dragen
Met een gewicht van slechts 1,15 kg is de Ideapad S130 uitermate geschikt als je veel onderweg bent. Stop hem in je tas en ga op weg. Je merkt nauwelijks dat je hem bij je hebt.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Lenovo laptop IdeaPad S130-11IGM reviews

About the Author