Lenovo laptop Y910-17ISK review

Lenovo laptop Y910-17ISK review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Lenovo laptop Y910-17ISK

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Dit product is een Windows Uitblinker
Er is altijd een uitblinker die bij jou past! Alleen de krachtigste computers, laptops en tablets krijgen de titel Windows Uitblinker. De selectie wordt gedaan door de makers van Windows, dus je weet altijd dat je goed zit! Deze Windows Uitblinker heeft bovendien de volgende extra's:
 Touch: Een alternatief voor je muis en toetsenbord  Gaming – Speel games op elke plek, tijd en apparaat Hello: Aanmelden met je gezicht of hand
De Lenovo Yoga 910
Als je oog in oog staat met je tegenstanders, kun je het je niet veroorloven om te verliezen. De Yoga 910 is gemaakt om je productiviteit, creativiteit en games naar een hoger niveau te tillen. Deze Windows Uitblinker heeft een sterke nVidia grafische kaart die elke scene scherper en vloeiender maakt, waardoor je een serieuze stap voor blijft op de concurrentie.
Hoe intens de actie op het scherm ook is, de Yoga 910 blijft opmerkelijk koel. De processor werkt daadoor beter en je kunt op een comfortabele manier blijven gamen. En de ingebouwde JBL-stereoluidsprekers en subwoofer leveren kraakheldere audio voor je games, muziek en video's.
Krachtige, naadloze processors
De nieuwe standaard voor pc-prestaties is nu beschikbaar met de 6e generatie Intel Core i Series-processors. Deze bliksemsnelle processorserie, rijk aan functies, met ingebouwde beveiliging, is gemaakt om je productiviteit, creativiteit en games naar een hoger niveau te tillen. En als je gamen serieus neemt, dan klinkt het je vast goed in de oren om te weten dat de 6e generatie Intel Core i Series-processors kunnen worden overgeklokt, waardoor je jouw ideapad Y910 nog beter kunt aanpassen voor de ultieme pc-gamingervaring.
Aparte grafische kaart voor ultravloeiende beelden
Als je oog in oog staat met je tegenstanders, kun je het je niet veroorloven om te verliezen. Dankzij de aparte NVIDIA GeForce grafische kaart en G-Sync-technologie als ondersteuning is elke scene scherper en vloeiender, waardoor je een serieuze stap voor blijft op de concurrentie.
Ultraresponsief toetsenbord en touchpad
Dankzij de bijzondere rode verwisselbare WASD-toetsen en aanpasbare multigekleurde lichtinstellingen, kun je dankzij je verlichte mechanische ideapad Y910-toetsenbord gamen met nog meer precisie, zelfs in het donker.
Eén-toets turboboost
Zelfs als elke instelling op maximaal staat, zijn er altijd momenten dat je wat extra vuurkracht kunt gebruiken. Dankzij één-toets turbo kun je de processor overklokken om prestaties direct te verbeteren, waardoor je altijd een stapje voor blijft op de concurrentie.
Verbluffend 17,3-inch beeldscherm
De ideapad Y910 brengt al je games, films en afbeeldingen tot leven. Een 17,3-inch Full HD-beeldscherm met antischittering en In-Plane Switching-technologie zorgt voor daadwerkelijk levendige kleuren en een kijkhoek van bijna 180°.
Dolby Home Theater
Dankzij Dolby Home Theater kun je genieten van verbeterde surroundsound, waar je ook bent. En daarnaast leveren de ingebouwde JBL-stereoluidsprekers en subwoofer kraakheldere audio voor je games, muziek en video's.
Meer lezen over de Windows Uitblinkers? Op deze pagina vertellen we je alles!

Laatst bekende prijs: € 2399.00

Bekijk alle Lenovo laptop Y910-17ISK reviews

About the Author