Medion 2-in-1 laptop Akoya E3213 review

Medion 2-in-1 laptop Akoya E3213 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Medion 2-in-1 laptop Akoya E3213

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Tablet of Notebook het is jouw keuze
Met de E3213T haal je de grootste convertible van Medion tot nu toe in huis. Met een FULL HD (1920×1080) AHVA scherm van maar liefst 13,3 Inch heb je eindelijk een tablet waar Windows goed op tot zijn recht komt. Aan connectiviteit is ook gedacht, want Bluetooth, AC-WiFi, HDMI, voldoende USB poorten, een Webcam, microfoon en zelfs een cardreader zijn allemaal aanwezig!
Intel® Celeron®-processor
Intel® Celeron® N3450-processor (tot 2,2 GHz en 2 MB cache). Indrukwekkende werk- en vrijetijdsprestaties. Trakteer jezelf op een pc met een nieuwe Intel® Celeron®-processor. Met indrukwekkende pc-prestaties kun je communiceren met vrienden en familie, genieten van entertainment en jouw werk doen. Geef Intel een sterke prestatie die voldoet aan jouw verwachtingen en kwaliteit waarop je kunt rekenen – met een Intel® Celeron®-processor.
Windows 10 Home
Door de slimme Tablet-Modus presenteert Windows alles wat je dagelijks willt doen aan je in een grote voor touchscreen geöptimaliseerde interface. Maar klap je hem weer als laptop uit, dan werk je als vanouds met je oude vertrouwde Windows omgeving.
Opslag en geheugen
Met een opslag van 64 GB kun je zorgeloos van deze convertible genieten.  Dankzij 2 GB RAM geheugen val je ook ruim binnen de minimum-systeemvereisten die veel Windows programma's van je systeem zullen vragen.
Drie verschillende standen voor elke gelegenheid
Tablet-Modus: Draai het scherm van deze notebook 360 graden en je veranderd hem in een hele krachtige Tablet. Hiermee kun je pas echt goed van Windows in Tablet Modus genieten.
Stand-Modus: Even iets delen of aan vrienden een filmpje laten zien van YouTube? Dan is de stand of tent Modus ideaal. Neerzetten, achterover leunen en genieten maar van die prachtige FULL-HD (1920×1080) films!
Notebook-Modus: Moet je aan de slag voor school, werk of het schrijven van een brief? In de Notebook Modus heb je gewoon alle voordelen van een volwaardig toetsenbord en Touchpad tot je beschikking.
Tent-modus: Wees flexibel … en gebruik de beschikbare ruimte perfect. De tentmodus biedt een geweldige bioscoop in de kleinste ruimtes: enkele centimeters zijn voldoende om de tablet stabiel in te stellen. Perfect voor spontane presentaties of seriemarathons.

Laatst bekende prijs: € 279.00

Bekijk alle Medion 2-in-1 laptop Akoya E3213 reviews

About the Author