Medion laptop Akoya S6421 i5 review

Medion laptop Akoya S6421 i5 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Medion laptop Akoya S6421 i5

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

MEDION 15,6 Performance Laptop
De MEDION AKOYA S6421 met Core i5 processor voorziet je van geweldige prestaties! Tevens voorzien van onder andere een 256 GB SSD, Wifi, Bleutooth, HDMI, USB 3.0, Webcam en microfoon kom je ook aan connectiviteit niets te kort.
Windows 10 Home
Omdat de S6421 i5 is geleverd met Windows 10 Home – krijg je een verbeterd startmenu, nieuwe functies, snellere prestaties, en alles blijft veilig en gemakkelijk.
Intel® Core™ i5 Processor
De Intel® Core ™ i5-6200U zesde generatie skylake CPU (2,5 GHz) haalt dankzij de slimme turbo technologie kloksnelheden tot maar liefst 2,8 GHz! Voorzien van 3 MB Intel Smart Cache en talloze Intel innovaties zorgt deze processor voor prima prestaties. Maar een Intel® Core ™ i5 processor is niet alleen een goede keus op het gebied van prestaties. Hij gaat ook slimmer met je stroomverbruik om zodat jij gedurende de maximale tijd op een volle accu kan blijven werken.
Geheugen
256 GB SSD; om zowel veel snelheid maar ook genoeg ruimte te bieden zit er in deze laptop een ruime SSD van 256 GB.
4 GB RAM; is genoeg geheugen om ervoor te zorgen dat alle programma's en applicaties vlekkeloos werken.
Design
Met een gewicht van slechts 1,9 kilo ben je lekker mobiel en neem je de laptop makkelijk overal mee naar toe. Door verzonken toetsen die losstaand van elkaar door de body van het notebook komen, typ je gerichter en werk je dus sneller!
Highlights
Bluetooth – Dankzij de bluetooth ondersteuning kan dit product moeiteloos worden gekoppeld aan andere apparatuur met bluetooth ondersteuning. Naadloze samenwerking tussen tablets, smartphone, laptop, radio speaker, muizen, toetsenborden tv's en wie weet wat u nog meer op elkaar aan zal sluiten in de toekomst! SSD (Solid State Drive) – In dit systeem zit een SSD, een harde schijf die met snel flash-geheugen werkt; dat betekent voor de gebruiker veel snelheid en een veel stiller systeem. Je werkt merkbaar sneller want op de SSD zet Medion het Windows besturingssysteem en de veel gebruikte software.

Laatst bekende prijs: € 529.00

Bekijk alle Medion laptop Akoya S6421 i5 reviews

About the Author